Loading...
Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

Popstar: Never Stop Never Stopping (2016)

by Adrian Solomon, ianuarie 1, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Mockumentary, Comedie
Regie: Akiva Schaffer, Jorma Taccone
Distribuție:
Andy Samberg, Akiva Schaffer, Jorma Taccone, Sarah Silverman, Tim Meadows, Imogen Poots, Joan Cusack, Maya Rudolph
Durată: 1 h. 27 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Acest mockumentary (un documentar fals al cărui scop este de a parodia și de a critica diferite aspecte din societate) îl are ca subiect pe Conner4Real, unul dintre cei mai buni cântăreți ai momentului. Fost membru al unui boyband, acesta și-a găsit succes solo. Din păcate, odată cu succesul au apărut și pupincuriștii și profitorii, iar viața și personalitatea lui s-au schimbat complet, devenind un narcisist caraghios, trăind într-o bulă de aer plină cu minciuni. Ultimul lui album este un dezastru iar de aici totul o ia la vale.

Rant: „This Is Spinal Tap” a fost și rămâne un titan de neegalat al acestui tip de film. Însă, în loc să copieze, Andy Samberg și trupa lui aduc suficient material nou cât să insufle filmului propria identitate. Lonely Island, trupa compusă din Samberg, Schaffer și Taccone, nu sunt străini de subiectul prezentat, ei fiind o prezență constantă în clipurile digitale produse de SNL. Tot din SNL acolo provin și câțiva dintre actorii care populează acest film, de la Tim Meadows în rolul managerului, la Maya Rudolph în rolul lui Deborah și Bill Hader în rolul lui Zippy, roadie-ul dependent de flat-lining. Foarte inspirate sunt cameo-urile diverselor personalități reale care îi analizează viața și cariera lui Conner, cum ar fi NAS, RZA, Simon Cowell, Questlovoe, Ringo Starr sau Pharell Williams. Să nu mai zic de apariția lui Seal care m-a făcut să râd cu lacrimi, lucru rar întâlnit la filmele actuale. Iar piesele cântate pe parcursului filmului au versuri atât de tâmpite încât frizează genialul și riscă să vă rămână întipărite în memorie.

Per total este un film chiar bun, care atacă frontal multe din problemele cu care se confruntă industria muzicală actuală, atât de schimbată față de cea din anii 80 prezentată în „This is Spinal Tap”.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.