Loading...
Top 10 seriale originale Netflix: partea 2 - comedie

Top 10 seriale originale Netflix: partea 2 – comedie

by Adrian Solomon, martie 30, 2020

10. Santa Clarita Diet (3 sezoane – 30 episoade)

Un serial interesant, care a zburat relativ sub radar bifând trei sezoane, și care ne oferă o perspectivă interesantă, unind două genuri de filme care aparent nu ar avea ce să caute unul lângă celălalt: rom-comurile maritale marca Diva cu genul horror gore, creând astfel o comedie neagră, pe alocuri morbidă, care profită la maxim de sinergia celor doi protagoniști, Timothy Oliphant și Drew Barrymore.

9. Atypical (3 sezoane – 28 episoade)

Atypical este un serial atipic aș vrea să zic dar pe undeva chiar așa și este deoarece protagonistul este un băiat de 18 ani care suferă de autism dar care dorească să încerce o relație romantică. Chiar dacă a fost acuzat de inconsistențe în prezentarea acestei boli pe timpul primului sezon, în sezoanele 2 și 3 producătorii au remediat lucrurile, iar seria a avut de câștigat.

8. After Life (1 sezon – 6 episoade)

Poate simpla mențiune că acesta este un serial marca Ricky Gervais ar trebui să vă trezească interesul. El interpretează aici un văduv incapabil să treacă peste moartea nevestei sale, depresiv și cu tendințe suicidare, a cărui singur prieten adevărat este câinele său, iar cu toate astea, cei din jurul lui încearcă să îl facă să devină o persoană mai bună, spre disperarea sa. Este o comedie cum doar Gervais poate prezenta, care îmbină umorul negru cu situațiile dramatice, arătându-ne în Gervais o latură emoțională total nebănuită.

7. American Vandal (2 sezoane – 16 episoade)

Mult mai inventiv decât ar lăsa premisa să se întrevadă, American Vandal reușește să folosească la maxim conceptul de mockumentary combinat cu stilul clasic al serialelor procedural investigative, și să reia clasica poveste cu adolescenți americani, dar să îi dea o nouă conotație.

6. GLOW (3 sezoane – 30 episoade)

Cine ar fi crezut că un serial despre wrestling feminin ar putea fi atât de entertaining. Personajele sunt foarte bine conturate iar povestea celor două protagoniste și a showului pe care încearcă să îl producă, devine tot mai acaparantă de la sezon la sezon.

5. Russian Doll (1 sezon – 8 episoade)

Ideea de blocaj într-o buclă temporală a fost deja prelucrată de la originalul Groundhog Day până la S.F.-ul Edge of Tomorrow sau horror-ul Happy Death Day și mai tot restul de genuri de filme. Așa că surprinde destul de mult faptul că se pliază atât de bine pe viața unei cosmopolite din New York, pentru care o petrecere devine un lucru tragic atunci când observă că este blocată în același interval din care nu poate ieși indiferent ce ar face. Este un serial șarmant care te va atrage în mreaja sa, cu o eroină ce trece de la antipatică la simpatică pe parcursul celor 8 episoade.

4. The Komisky Method (2 sezoane – 16 episoade)

Iată o comedie care este dusă în spate de doi giganți ai industriei, Michael Douglas și Alan Arkin. Cel mai recent serial a lui Chuck Lorre, spune povestea unui fost star ajuns profesor pentru tinerele speranțe, și a agentului său și prieten de o viață a cărui nevastă a decedat recent. Fiecare moment pe care îl împart cei doi este pură magie, motiv pentru care serialul a și câștigat câteva premii importante.

3. Sex Education (2 sezoane – 16 episoade)

Cu toate că m-am convins mai greu să vizionez serialul, odată început nu m-am putut opri decât atunci când am terminat ambele sezoane. Mai mult decât educație sexuală, serialul explorează o gamă atât de variată de emoții și necazuri prin care adolescenții contemporani ar putea trece, încât mai că ar putea fi predat la școală.

2. Master of None (2 sezoane – 20 episoade)

Master of None este un serial unic în peisajul ofertelor Netflix. Acesta urmărește viața lui Dev, un tânăr indian ce locuiește în New York, și eforturile sale de a se descurca atât profesional cât și sentimental, în această junglă de beton care este New York-ul. Acuzat că s-ar adresa în special milenialilor, nu pot nega afirmația că acest serial nu este pentru toată lumea, dar nu îi pot nici discredita originalitatea, iar ce se reușește cu sezonul doi, este pură artă și lecție în diferitele stiluri de filme art-house.

1. Unbreakable Kimmy Schmidt (4 sezoane – 51 episoade)

UKS este fără îndoială cea mai bună comedie în sensul clasic al cuvântului, un musai pentru fanii 30 Rock sau Saturday Night Live. Mereu optimista Kimmy Schmidt, recent eliberată dintr-o captivitate de mai mulți ani care a privat-o de copilărie, se mută în New York și, evitând să profite de pe urma celebrității căpătate, ea decide să își reconstruiască viața de la zero, grație și spiritului ei aproape imposibil de înfrânt. Acompaniată de o pleiadă de personaje secundare, Kimmy va traversa cu zâmbetul pe buze toate greutățile pe care viața i le va scoate în cale. Probabil și cel mai motivațional serial de pe listă, UKS le are pe toate, de la mesaje optimiste la momente geniale de comedie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.