Loading...
Young Justice (2010- )

Young Justice (2010- )

by Adrian Solomon, august 30, 2019

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Super-eroi, S.F.
Distribuție: Jesse McCartney, Khary Payton, Jason Spisak, Nolan North, Danica McKellar, Stephanie Lemelin
Nr. sezoane: 3
Nr. Episoade: 69
Durată episod: 23 min.
Statut: serial în desfășurare
Rating IMDB: 8.7

Despre: O echipă de super-eroi adolescenți încearcă să își depășească statutul de side-kick și să dovedească membrilor Justice League că merită un loc alături de ei.

De ce să mă uit? Young Justice a fost probabil unul dintre cele mai bune seriale cu super-eroi timp de 2 sezoane, doar pentru a fi anulat din senin. Avea de toate, poveste acaparantă, personaje puternic construite și cu toate astea, spre dezamăgirea fanilor acesta a fost brusc încheiat, lăsându-i pe aceștia cu ochii în soare și dorind mai mult. Dar, după sute de mii de petiții, la insistența fanilor, acesta a fost reluat odată cu lansarea serviciului de streaming DC World, spre bucuria tuturor.

Cele trei sezoane existente până acum, detaliază eforturile unei echipe nou înființate de super-eroi, compusă din side-kicks (partenerii) ai unor super-eroi celebrii. Astfel, la început avem de a face cu Robin, Aqualad, Kid Flash, Superboy și Miss Martian, majoritatea copii inferioare partenerilor lor mult mai celebrii. Acestora li se vor adăuga de-a lungul sezoanelor și alții, serialul luându-și timp suficient să îi introducă pe fiecare în parte, aceștia primind câte o poveste secundară bine conturată, care de obicei va avea efecte asupra poveștii generale. Îi urmărim pe acești adolescenți cum pornesc de la zero ca echipă, trecând prin multe încercări și erori în tentativa de a deveni eroi demni de Justice League, iar noi ca spectatori nu putem să nu îi încurajăm.

Serialul abordează teme surprinzător de mature, lucru ce îl face oricând vizionabil și pentru un adult săturat de desene animate generice, dar care mai păstrează acea fascinație cu super-eroii. Dacă primul sezon era intitulat doar Young Justice, al doilea și al treilea au primit numele de Young Justice: Invasion respectiv Outsiders în caz că o să le întâlniți sub această denumire și o să vă întrebați care-i faza. Recomand acest serial ca musai, mai ales că tocmai s-a terminat de difuzat sezonul 3 (disponibil pe DC World) iar sezoanele 1 și 2 pot fi vizionate și pe Netflix.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.