Loading...

Filmele lunii Februarie 2020

by Adrian Solomon, februarie 5, 2020

Un mic cuvânt înainte de a porni la drum. În februarie 2016, postam pentru prima dată un articol cu noutățile lunii. Iată că au trecut 4 ani de atunci, intrăm în al 5-lea și personal sper să nu mă opresc prea curând. Chiar dacă contentul propus nu este mereu de cea mai înaltă calitate (glumesc, rareori îmi iasă vreun articol de care să fiu cu adevărat mândru), încerc să învăț și să evoluez constant. În continuare voi încerca să țin cont de părerile voastre cu condiția să fie pertinente. Având în vedere că oferta filmelor de la cinema pare în continuă scădere, am decis ca de acum încolo să arunc o privire și peste conținutul interesant oferit de platformele de streaming online, cu precădere cele pe care prindem și la noi în țară, Netflix, Amazon Prime și HBO GO.

07 Februarie

Birds of Prey: And the Fantabulous Emancipation of One Harely Queen

Gen: Super-eroi, Comedie, Acțiune
Regie: Cathy Yan
Distribuţie: Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez, Chris Messina, Ella Jay Basco, Ali Wong, Ewan McGregor
Durată: 109 minute
Despre ce e?: După ce a ieșit din toxica relație cu Joker, Harley Queen vrea să se reabiliteze și, împreună cu alte patru individe, încearcă să o salveze pe Cassandra Cain din ghearele unui temut mafiot din Gotham City.
O să îmi placă?: Sincer nu sunt prea entuziasmat pentru acest titlu dar am auzit lucruri destul de încurajatoare despre el și dacă măcar un pic amuzant ca Shazam, șanse mari să ne placă.


Little Women

Gen: Dramă
Regie: Greta Gerwig
Distribuţie: Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh, Eliza Scanlen, Laura Dern, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Tracy Letts, Bob Odenkirk, James Norton, Louis Garrel, Chris Cooper
Durată: 135 minute
Despre ce e?: Spre sfârșitul Războiului Civil, familia March, compusă din 4 fete și mama lor, încearcă să se descurce în viață de capul lor.
O să îmi placă?: Dacă vă plac romanele siropoase victoriene, actingul de calitate și o regizoare tânără și efervescentă în persoana Gretei Gerwig, cu siguranță veți degusta această producție.

14 Februarie

Richard Jewell

Gen: Drama, Biografic
Regie: Clint Eastwood
Distribuţie: Sam Rockwell, Kathy Bates, Jon Hamm, Olivia Wilde, Paul Walter Hauser
Durată: 129 minute
Despre ce e?: În 1996 în timpul Olimpiezii de Vară din Atlanta, agentul de securitate Richard Jewell găsește o bombă plasată sub o bancă și ajută la evacuarea zonei. Din păcate, FBI-ul îl consideră pe acesta principalul suspect, lucru care îi va da viața peste cap.
O să îmi placă?: Oscar-baitul lui Eastwood nu s-a bucurat de succesul scontat, în ciuda poveștii spuse și a personajului prezentat. Personal sper că o se merite o călătorie la cinema, dacă nu îl așteptăm cuminți să apară e Netflix.


Fantasy Island

Gen: Comedie
Regie: Jeff Wadlow
Distribuţie: Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Portia Doubleday, Jimmy O. Yang, Ryan Hansen, Parisa Fitz-Henley, Michael Rooker
Durată: 110 minute
Despre ce e?: Misteriosul Mr. Roarke, poate îndeplini tuturor cele mai ascunse dorințe, în locația sa dintr-o insulă izolată și îndepărtată. Doar că atunci când aceste vise devin coșmaruri, cei de pe insulă vor trebui să descopere secretul acesteia pentru a rămâne în viață.
O să îmi placă?: E adaptarea unui serial mai vechi așa că sunteți în cunoștință de cauză sau vă plac aceste tipuri de survival horror, s-ar putea să vă placă și acest film.

21 Februarie

Sonic the Hedgehog

Gen: Animație, Comedie
Regie: Jeff Fowler
Distribuţie: James Marsden, Ben Schwartz, Tika Sumpter, Jim Carrey
Durată: 99 minute
Despre ce e?: Sonic se trezește prins pe pământ unde încearcă să se adapteze cum poate mai bine la această lume ciudată. El se împrietenește cu un om dar în curând cei doi vor trebui să fugă de maleficul doctor Robotnik care nu vrea altceva decât să pună mâna pe puterile lui Sonic ca să cucerească lumea.
O să îmi placă?: Ugh, chiar nu știu ce să cred despre filmul ăsta. Prima impresie este că va fi un dezastru total, cel puțin având în vedere simplul fapt că ariciul era atât de urât creat în primul trailer încât a fost nevoie să fie reconceput. S-ar putea însă să fie și amuzant, speranța stând în Jim Carrey făcând un rol de zile mari.

28 Februarie

The Invisible Man

Gen: S.F., Thriller Horror
Regie: Leigh Whannell
Distribuţie: Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen, Aldis Hodge, Storm Reid, Harriet Dyer
Durată: ? minute
Despre ce e?: Soțul abuziv al Ceciliei moare iar toată averea lui trece în posesia ei, cu toate că ea este convinsă că totul este o farsă. În curând un șir de coincidențe letale încep să se petreacă în jurul Ceciliei, aceasta nevând altceva de făcut decât să încerce să dovedească că o entitate nevăzute se află pe urmele ei.
O să îmi placă?: O reimaginare modernă a celebrei cărți a lui H.G. Wells, The Invisible Man nu este la prima tentativă de adaptare dar sperăm va fi reușită.

07 Februarie

Locke and Key – sezonul 1

Gen: S.F., Thriller
Distribuţie: Jackson Robert Scott, Connor Jessup, Emilia Jones, Sherri Saum, Griffin Gluck, Darby Stanchfield, Laysla De Oliveira, Petrice Jones, Thomas Mitchell Barnet
Nr. episoade: 10
Durată:
? minute
Despre ce e?: Trei adolescenți ai căror tată a murit recent, se mută în casa lăsată moștenire de către acesta. Acolo ei dau peste niște chei care au proprietatea de a altera tot ce înseamnă realitate înconjurătoare.
O să îmi placă?: Pare a fi o dramă supranaturală cu tineri frumoși și edgy, în stilul celor făcute de canalul CW. Criticile existente sunt destul de încurajatoare așa că sperăm că o să avem un serial bun. Dacă nu aveți răbdare, puteți citi și comics-urile din care acest serial se inspiră.

13 Februarie

Narcos Mexico – sezonul 2

14 Februarie

A Shaun the Sheep Movie: Farmageddon 

27 Februarie

Altered Carbon – sezonul 2

07 Februarie

Honey Boy

21 Februarie

Hunters – sezonul 1

Gen: Drama
Distribuţie: Al Pacino, Logan Lerman, Kate Mulvany, Tiffany Boone, Carol Kane, Saul Rubinek, Josh Radnor, Louis Ozawa Changchien, Jerrika Hinton, Greg Austin, Dylan Baker, Lena Olin
Nr. episoade: 10
Durată:
? minute
Despre ce e?: În 1977, o grupare numită The Hunters, descoperă că sute de naziști de nivel înalt locuiesc ascunși în Statele Unite, plănuind în secret lansarea celui de-al patrulea Reich. Misiunea lor absolută? Eradicarea tuturor naziștilor.
O să îmi placă?: Simpla prezență a lui Al Pacino în acest proiect, cuplată cu faptul că producătorul principal al seriei este Jordan Peele, mă face să fiu mai mult decât entuziasmat de existența acestui serial.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.