Loading...
The Lego Movie (2014)

The Lego Movie (2014)

by Adrian Solomon, noiembrie 30, 2018

Recomandare – musai!

Gen: Animație, Comedie
Regie: Phil Lord, Christopher Miller
Distribuție:
Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Nick Offerman, Alison Brie, Charlie Day, Liam Neeson, Morgan Freeman
Durată: 1 h. 40 min.
Rating IMDB: 7.8

Despre: Emmet Brickowski, un simpatic muncitor din orașul Bricksville, se găsește implicat fără voia sa în lupta unor figuri enigmatice împotriva unui tiran odios, luptă pentru care Emmet este complet nepregătit.

Rant: The Lego Movie constituie una dintre cele mai mari surprize ale anilor 2010, deoarece, precum o furtună perfectă, a reușit să adune elementele perfecte în jurul uneia dintre cele mai stupide premise posibile – film bazat pe un set de jucării Lego, și, întocmai Piraților din Caraibe, să o facă nu doar viabilă ci și memorabilă.

De departe de distinge Chris Pratt, în rolul mereu optimistului Emmet. Chris îl canalizează pe Andy, personajul său din Parks and Rec, la nivel maxim, reușind una dintre cele mai bune voice perfomances din ultima vreme. Dar nu este singur, pentru că alături de el se află extrem de mulți veterani ai acestei meserii, fiind o adevărată plăcere să îi recunoști. Will Arnett canalizează una dintre cele mai bune voci de Batman auzite vreodată, fapt ce i-a asigurat și un film de sine stătător – Lego Batman.

Chiar dacă povestea nu este chiar cea mai originală, fiind parcă Matrix cu jucării Lego, reușește să te acapareze prin gaguri care vin la foc automat și să te facă să îți pară rău că se termină (nici o problemă pe frontul ăsta pentru că în curând o să avem un sequel). Animația este de cea mai bună calitate, realizatorii reușind să dea o viață unică acestor jucării. Dacă nu ați apucat să îl vedeți, faceți-vă un serviciu și puneți mâna pe el cât mai curând.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.