Loading...
The Brothers Grimsby (2016)

The Brothers Grimsby (2016)

by Adrian Solomon, iunie 14, 2016

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Louis Leterrier
Distribuție:
Sacha Baron Cohen, Mark Strong, Rebel Wilson, Isla Fisher, Penélope Cruz, Ian McShane
Durată: 1 h. 23 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Nobby și Seb erau frați de nedespărțit până ce soarta îi face să apuce căi separate. Acuma, Nobby este un pierde vară cu o mulțime de copii, singura sa ocupație în viață parând a fi viața de huligan englez iar Seb a ajuns unul dintre cei mai letali agenți secreți ai serviciului MI6. Cei doi se reîntâlnesc dar sunt prinși în ițele unui complot internațional.

De ce să mă uit? Cu toate că are la activ satire puternice precum Borat sau The Dictator, Cohen pare a o da în extreme în acest film, încercând să vadă până unde poate duce acest umor de, deseori, toaletă. De la glume cu toalete înfundate până la cele cu Harry Potter infectat de SIDA, toate sunt prezente, suprapuse unei povești subțiri, având în centru două personaje de care nu prea îți pasă. Adevărul e că am și râs la anumite scene dar în mare parte am fost oripilat de stupizenia generală a filmului.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.