Loading...
Ace Attorney (Gyakuten Saiban) (2012)

Ace Attorney (aka. Gyakuten Saiban) (2012)

by Adrian Solomon, septembrie 11, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Dramă, Thriller
Regie: Takashi Miike
Distribuție:
Hiroki Narimiya, Mirei Kiritani, Takumi Saito
Durată: 2 h. 15 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Supraîncărcat de o rată mare de crime, sistemul juridic nipon introduce un proces ce se ține pe parcurs de trei zile. Phoenix Wright și Miles Edgeworth, foști colegi de clasă și prieteni buni, se reîntâlnesc în timpul unui asemenea proces, în tabere opuse, Wright reprezentând-o pe Maya Fey, sora mentorului său, Mia Fey. După acest proces, Wright va ajunge în postura de a-l reprezenta pe Miles însuși, acesta fiind victima unui complot.

De ce să mă uit? Ok, din capul locului trebuie să vă spun că acest film este o adaptare a unui joc japonez, Ace Attorney, produs de gigantul Capcom, reprezentând și una dintre cele mai de succes francize ale acestei companii. Jocul păstrează un puternic simț anime, iar filmul nu se dă în lături de a-l emula, păstrând tipologii tipice acestui gen animat, de la frezele și ținutele extravagante până la anumite obiceiuri și găselnițe care pot fi văzute doar în animeuri. Dacă puteți trece peste asta, veți întâlni o poveste destul de simpatică, veți rămâne pentru misterul oferit, veți râde la fiecare „Obiecție” strigată de avocați. De asemenea filmul reprezintă și una dintre cele mai bune adaptări făcute după un joc/anime.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.