Loading...
Die Hard 2

Die Hard 2 (1990)

by Adrian Solomon, ianuarie 3, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune
Regie: Renny Harlin
Distribuție:
Bruce Willis, Bonnie Bedelia, William Atherton, Reginald VelJohnson, Franco Nero, William Sadler, John Amos
Durată: 2 h. 04 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: La un an după acțiunile eroice din LA, detectivul John McClane se trezește prins în alt complot terorist, de data asta pe Aeroportul Internațional din Washington Dulles, unde își așteaptă nevasta. În aceeași seară, un influent traficant sud-american este așteptat pentru a fi preluat în custodie americană. McClane va trebui să fie din nou un erou, de data asta pentru a înfrunta un fost colonel american, care pune stăpânire pe aeroport, amenințând cu prăbușirea tuturor zborurilor dacă Esperanza nu este eliberat.

Rant: Pe principiul mai mult este mai bun a apărut această continuare a unui Die Hard 1 foarte de succes. În speranța că vor avea același succes dacă vor introduce o locație mai mare, teroriști mai mulți, s-au pus să facă acest film, transplantând aceeași poveste și în mare aceleași personaje principale într-un decor diferit. Le-a ieșit în mare un film bun deoarece Bruce Willis este un McClane natural și ar putea juca rolul în somn, și pentru că dacă ai tras un film extrem de bun la indigo, cam greu să nu ai ceva măcar bun ca produs final.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.