Loading...
Ip Man 3 (aka. Yip Man 3) (2015)

Ip Man 3 (aka. Yip Man 3) (2015)

by Adrian Solomon, martie 15, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Biografic, Dramă
Regie: Wilson Yip
Distribuție:
Donnie Yen, Zhang Jin, Lynn Hung, Mike Tyson
Durată: 1 h. 45 min.
Rating IMDB: 7.1

Despre: Ip Man a ajuns cel mai respectat maestru de arte marțiale din Hong Kong dar se vede confruntat cu mai multe probleme, ba o gașcă de răufăcători chitiți să evacueze școala fiului său, ba sănătatea precară a nevestei sale, ba faptul că în zonă apare un alt practicant Wing Chun care proclamă tehnica sa a fi cea originală și nu în ultimul rând că Bruce Lee vrea să îi devină elev și este foarte insistent.

De ce să mă uit? Dacă ți-au plăcut restul filmelor din serie, merită să te uiți. Dacă vrei să afli mai multe despre persoana care l-a modelat pe Bruce Lee în simbolul care a devenit, merită să te uiți. Dacă ești doar fan Donnie Yen și îți plac filmele lui de acțiune, merită să te uiți. Toată seria de trei filme face un act de echilibristică între drama și dificultatea acelor timpuri și scenele de acțiune incredibile puse în scenă de bagheta magică a coreografului legendar Yuen Wo Ping (Matrix, Croughing Tiger Hidden Dragon și cam toate filmele de acțiune wow din Hong Kong din ultimii 30 și mai bine de ani).

Citiți cronica filmului aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.