Loading...
Filmele lunii Aprilie 2016

Filmele lunii Aprilie 2016

by Adrian Solomon, martie 30, 2016

PandemicPandemic

Gen: S.F., Horror
Dată lansare: 1 Aprilie
Regie: John Suits
Distribuţie: Rachel Nichols, Missi Pyle, Alfie Allen
Despre ce e?: În viitorul apropiat, un virus de proporții epice aproape a distrus omenirea. Majoritatea sunt infectați de acest virus, restul fiind nevoiți să se apere și să caute un antidot. Doctorița Lauren, proaspăt ajunsă în L.A. este numită ca șefa unei echipe ce are menirea să caute supraviețuitori neinfectați.
O să îmi placă?: Din nou începem luna cu filme despre urgii zombie. Personal nu cred că acest film va rupe gura târgului .


Meet the BlacksMeet the blacks

Gen: Comedie, Parodie
Dată lansare: 1 Aprilie
Regie: Deon Taylor
Distribuţie: Mike Epps, Zulay Henao, Mike Tyson
Despre ce e?: Familia Black tocmai a moștenit o importantă sumă de bani, drept urmare ei vor pleca din Detroit și se vor stabili în L.A. Ce nu știu ei însă este că au nimerit exact în noaptea anuală de ”curățenie” când toate crimele sunt considerate legale.
O să îmi placă?: Decăderea parodiilor continuă și cu acest produs care din trailer pare de un umor îndoielnic, cu gaguri obosite și repetate.


Kill your friendsKill Your Friends

Gen: Thriller
Dată lansare: 1 Aprilie
Regie: Owen Harris
Distribuţie: Nicholas Hoult, Ed Skrein, James Corden
Despre ce e?: Scena muzicală a Angliei anilor 90 este în plină amploare. Trupele britanice domină topurile muzicale. În nebunia ce înconjoară acest fenomen, Steven Stelfox își va croi drumul spre succes, indiferent pe cine calcă în picioare.
O să îmi placă?: Pare un film interesant o satiră adusă industriei muzicale iar Nicholas Hoult este unul dintre tinerii de perspectivă cu potențial mare.


Miles AheadMiles Ahead

Gen: Dramă
Dată lansare: 1 Aprilie
Regie: Don Cheadle
Distribuţie: Don Cheadle, Emayatzy Corinealdi, Ewan McGregor
Despre ce e?: Este povestea legendarului cântăreț de jazz, Miles Davis, o explorare a vieții și muzicii acestuia.
O să îmi placă?: Filmul deja a apărut și aparent Don Cheadle face un rol electrizant în el.


Hardcore HenryHardcore Henry

Gen: Acțiune
Dată lansare: 8 Aprilie
Regie: Ilya Naishuller
Distribuţie: Haley Bennett, Tim Roth, Sharlto Copley
Despre ce e?: Henry este salvat de la moarte și transformat într-un super-soldat cibernetic. Doar că se trezește fără nici o amintire în Moscova și aparent trebuie să își salveze nevasta răpită de un general ce are în plac construirea unei armate de soldați cibernetici.
O să îmi placă?: Filmul o perspectivă inedită filmelor de acțiune și anume, cel mai probabil, este primul film care ne arată acțiune direct așa cum o vede protagonistul. Filmul pare un festival de clișee d-ale genului dar sunt curios de această găselniță cu Go-Proul.


The BossThe Boss

Gen: Comedie
Dată lansare: 8 Aprilie
Dată lansare România: 15 Aprilie
Regie: Ben Falcone
Distribuţie: Melissa McCarthy, Kristen Bell, Peter Dinklage
Despre ce e?: Un titan al industriei, Michelle Darnell este tipul de om insuportabil. Odată prinsă și trimisă la pușcărie, în momentul eliberării, ea va încerca să își refacă imaginea. Dar vechii dușmani nu stau degeaba și îi vor pune bețe în roate.
O să îmi placă?: Pare o comedie by-the-numbers. Nu o prea pot suferi pe Melissa dar cu siguranță că își are cohorta de fani gata să îi vizioneze filmele.


The InvitationThe Invitation

Gen: Thriller, Psihologic
Dată lansare: 8 Aprilie
Regie: Karyn Kusama
Distribuţie: Logan Marshall-Green, Tammy Blanchard, Michiel Huisman
Despre ce e?: Will primește o invitație la un dineu din partea fostei sale soții. Decide să participe dar pe măsură ce înaintăm în noapte, el începe să bănuiască că Eden și noul ei bărbat ar avea intenții necurate pentru cei prezenți.
O să îmi placă?: Pare un film interesant, un pic mai meditativ și mai întunecat decât ce recomand de obicei, cu siguranță unul de pus pe lista filmelor de vizionat.


Mister RightMister Right

Gen: Comedie, Dragoste
Dată lansare: 8 Aprilie
Dată lansare România: 22 Aprilie
Regie: Paco Cabezas
Distribuţie: Sam Rockwell, Anna Kendrick, Tim Roth, James Ransone, Michael Eklund, RZA
Despre ce e?: Martha are ghinion în dragoste. Francis este un asasin cu un cod moral ciudat, el îi omoară pe cei care îl angajează. Cei doi se întâlnesc, se îndrăgostesc și de aici vor izbucni scânteile…și gloanțele.
O să îmi placă?: Sam Rockwell este unul dintre cei mai subapreciați actori de la Hollywood. Dacă o mai pui și pe Anna Kendrick în mix, cu siguranță pe mine m-ai câștigat ca privitor.


The Jungle BookThe Jungle Book

Gen: Aventură
Dată lansare: 15 Aprilie
Dată lansare România: 15 Aprilie
Regie: Jon Favreau
Distribuţie: Neel Sethi, Bill Murray, Ben Kingsley, Idris Elba, Lupita Nyong’o, Scarlett Johansson, Christopher Walken.
Despre ce e?: Povestea clasică a lui Mowgli care este adoptat de către lupi apoi dat panterei negre Bagheera și ursului Baloo pentru a-l proteja de maleficul Shere Khan.
O să îmi placă?: Dacă vă plac adaptările filmelor clasice de animație Disney, atunci acest film este pentru voi.


Everybody Wants Some!!Everybody Wants Some

Gen: Comedie
Dată lansare: 15 Aprilie
Regie: Richard Linklater
Distribuţie: Will Brittain, Zoey Deutch, Ryan Guzman, Tyler Hoechlin, Blake Jenner
Despre ce e?: O comedie care ne va duce înapoi în anii 80 și ne va prezenta un grup de tineri jucători de baseball care tocmai au ajuns la facultate și peripețiile prin care trec aceștia în navigarea vieții libertine și lipsite de supravegherea părinților.
O să îmi placă?: Cred că va fi un film bun, având în vedere că este succesorul spiritual a lui Dazed and Confused și într-o măsură, Boyhood.


CriminalCriminal

Gen: Acțiune
Dată lansare: 15 Aprilie
Dată lansare România: 15 Aprilie
Regie: Ariel Vromen
Distribuţie: Kevin Costner, Gary Oldman, Tommy Lee Jones, Gal Gadot, Ryan Reynolds
Despre ce e?: Memoriile unui agent CIA decedat, sunt implantate într-un prizonier instabil și extrem de periculos, pentru a duce la capăt o misiune neterminată.
O să îmi placă?: Distribuția e de zile mari, să vedem dacă și filmul se va ridica la așteptări. În altă ordine de idei, avem pe Deadpool, Wonder Woman, tatăl lui Superman și pe inspectorul Gordon, toți jucând în același film.


The Huntsman: Winter’s WarThe Huntsman Winter War

Gen: Fantasy
Dată lansare: 22 Aprilie
Dată lansare România: 22 Aprilie
Regie: Cedric Nicolas-Troyan
Distribuţie: Chris Hemsworth, Charlize Theron, Nick Frost, Emily Blunt, Jessica Chastain
Despre ce e?: Două surori malefice se pregătesc să cucerească ținuturile fantastice. Ele pot fi oprite doar de doi renegați și de șatra lor de pitici curajoși.
O să îmi placă?: Prequel la Snow White and the Huntsman. Lume fantastică, vrăjitoare, feți frumoși și alte lucruri fermecate fac obiectul acestui film. Posibil să placă fanilor, eu personal mă abțin.


CompadresCompadres

Gen: Comedie
Dată lansare: 22 Aprilie
Regie: Enrique Begne
Distribuţie: Eric Roberts, Kevin Pollak, Aislinn Derbez
Despre ce e?: Un polițai mexican se vede nevoit să facă echipă cu un hacker american pentru a-și găsi răzbunare pentru nevasta ucisă și pentru a distruge operațiunea răufăcătorilor.
O să îmi placă?: Poate unul dintre cele mai amuzante trailere pe luna asta, cu siguranță am să îl caut și am să mă amuz la nebunia promisă.


A Hologram for the KingA Hologram for the King

Gen: Comedie, Dramă
Dată lansare: 22 Aprilie
Dată lansare România: 13 Mai
Regie: Tom Tykwer
Distribuţie: Tom Hanks, Alexander Black, Sarita Choudhury, Ben Whishaw, Tom Skerritt
Despre ce e?: Un om de afaceri falit călătorește în Arabia Saudită pentru a încheia afacerea vieții sale cu un prinț saudit. În demersul său va fi ajutat de o doctoriță și de un taximetrist mucalit.
O să îmi placă?: E Tom Hanks făcând comedie, nu cred ca are cum sa fie foarte prost.


Term LifeTerm Life

Gen: Thriller, Comedie
Dată lansare: 29 Aprilie
Regie: Peter Billingsley
Distribuţie: Vince Vaughn, Hailee Steinfeld, Mike Epps, Terrance Howard.
Despre ce e?: Un tip care face planuri pentru jafuri, este trădat de doi polițiști corupți. Datorită acestora, pe urmele lui se află mai mulți asasini iar singura lui preocupare este să își salveze fata și să reziste până când i se va activa polița de asigurare pe viață.
O să îmi placă?: Trailerul m-a convins să îi acord o șansă cu toate ca este plin de clișee văzute în multe alte filme.


KeanuKeanu

Gen: Comedie
Dată lansare: 29 Aprilie
Regie: Peter Atencio
Distribuţie: Jordan Peele, Keegan-Michael Key, Method Man, Nia Long, Will Forte
Despre ce e?: Rell încearcă să își revină după ce prietena sa îi dă păpucii, adoptând un pisoiaș. Însă acesta este răpit de o bandă locală de traficanți de droguri iar protagoniștii noștri se văd nevoiți să pozeze drept criminali pentru a-l salva pe Keanu.
O să îmi placă?: Key and Peele este poate unul din cele mai extravagante și amuzante showuri de comedie iar acest film beneficiază de întreaga lor nebunie.


Ratchet and ClankRatchet and Clank

Gen: Comedie
Dată lansare: 29 Aprilie
Dată lansare România: 06 Mai
Regie: Kevin Munroe
Distribuţie: Paul Giamatti, John Goodman, Rosario Dawson, Jim Ward, Sylvester Stallone
Despre ce e?: Doi aventurieri se văd nevoiți să își unească forțele cu echipa de Ranger spațiali împotriva unei amenințări extraterestre care se află în posesia unei arme capabilă să distrugă planete întregi.
O să îmi placă?: Adaptarea unui mult iubit joc video, această producție ar putea fi prima care sparge seria proastă a filmelor adaptate după jocuri.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.