Loading...

Filmele lunii Decembrie 2019

by Adrian Solomon, decembrie 1, 2019

06 Decembrie

Jumanji: The Next LevelJumanji The Next Level (2019)

Gen: Comedie, Aventură
Regie: Jake Kasdan
Distribuţie: Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan, Nick Jonas, Awkwafina, Alex Wolff, Morgan Turner, Ser’Darius Blain, Madison Iseman, Danny Glover, Danny DeVito
Durată: 123 minute
Despre ce e?: Gașca revine pentru a-și salva un prieten capturat de același joc, și dau peste zone, capcane și jucători noi.
O să îmi placă?: Cine ar fi zis că reboot-ul Jumanji de acu 2 ani ar fi avut un asemenea succes. Și cum e trendul la Hollywood, dacă ceva funcționează. trage-i repede o continuare să profiți de toți verzișorii posibili. Sper doar să fie la fel de haios ca primul și să nu recicleze aceleași glume.


Marriage Story

Gen: Dramă
Regie: Noah Baumbach
Distribuţie: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, Alan Alda, Ray Liotta, Julie Hagerty, Merritt Wever
Durată: 136 minute
Despre ce e?: O privire plină de compasiune asupra mariajului unei familii care încet se destramă, divorțul ce urmează și tentativele de a locui împreună.
O să îmi placă?: Aparent sfârșitul anului aparține lui Adam Driver care apare în nu mai puțin de patru filme, acesta având toate șansele să fie cel mai trist și mai moody dintre ele. Filmul este exclusiv pe Netflix și are la cârmă doi actori foarte talentați, Driver și Johansson.

13 Decembrie

The Good Liar

Gen: Thriller
Regie: Bill Condon
Distribuţie: Helen Mirren, Ian McKellen, Russell Tovey, Jim Carter
Durată: 110 minute
Despre ce e?: Un șarlatan profesionist ia în vizor o văduvă bogată, doar că planurile create dau peste diverse piedici neașteptate.
O să îmi placă?: O șansă bună să vedem două legende vii ale cinematografiei britanice, împreună pe același ecran, într-o adaptare a unui roman omonim de Nicholas Searle. Filmul a avut reacții mixte din partea criticilor, lăudând jocul celor doi, dar criticând scenariul relativ previzibil.


6 Underground

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Michael Bay
Distribuţie: Ryan Reynolds, Mélanie Laurent, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins, Ben Hardy, Dave Franco
Durată: – minute
Despre ce e?: Șase indivizi de peste tot din lume, sunt aduși împreună (după ce li se înscenează moartea) pentru a forma o echipă de justițiari care luptă împotriva oamenilor corupți.
O să îmi placă?: Acest film exclusiv Netflix este o adiție surprinzătoare pentru luna Decembrie, fiind prima dată când Michael Bay vine pe această platformă cu propriul său film. Chit că este de obicei criticat pentru filmele sale, Bay strălucește atunci când face filme de sine stătătoare.

20 Decembrie

Star Wars: The Rise of Skywalker

Gen: S.F.
Regie: J. J. Abrams
Distribuţie: Carrie Fisher, Mark Hamill, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Anthony Daniels, Naomi Ackie, Domhnall Gleeson, Richard E. Grant, Lupita Nyong’o, Keri Russell, Joonas Suotamo, Kelly Marie Tran, Ian McDiarmid, Billy Dee Williams
Durată: 141 minute
Despre ce e?: La un an după evenimentele din ultimul film, rămășițele Rezistenței se pregătesc pentru ultima confruntare cu First Order, în timp ce conflictul dintre Jedi și Sith ajunge la climax, unul care va pune capăt definitiv poveștii Skywalker
O să îmi placă?: Dezamăgirea ultimului film m-a făcut să nu mai urmăresc nimic ce ar avea legătură cu acest film, așa că o să merg complet neinformat la el, în speranța că va reuși să mă surprindă.


The Two Popes

Gen: Biografic
Regie: Fernando Meirelles
Distribuţie: Anthony Hopkins, Jonathan Pryce
Durată: 125 minute
Despre ce e?: În urma mai multor suspiciuni de  fraudă și corupție la nivel înalt în Vatican, Papa Benedict împreună cu cardinalul Jorge Mario Bargoglio, viitorul Papa Francisc, încearcă să găsească o cale pentru ca Biserica Catolică să meargă înainte.
O să îmi placă?: Chit că este făcut în urma unei piese de teatru, filmul ne aduce în față doi actori fenomenali ghidați de un regizor excepțional, pentru a ne spune povestea a doi oameni monumentali.


The Aeronauts

Gen: Biografic, Aventură
Regie: Tom Harper
Distribuţie: Eddie Redmayne, Felicity Jones, Himesh Patel, Tom Courtenay
Durată: 100 minute
Despre ce e?: Îndrăzneața Amelia Wren, pilot de balon, și omul de știință James Glaisher, se găsesc prinși în aventura vieții lor atunci când încearcă să ducă la capăt o cercetare științifică la bordul unui astfel de aparat de zbor.
O să îmi placă?: Amazon Prime ne oferă acest film care promite să ne poarte alături de protagoniști, într-o călătorie epică la bordul unul balon.

27 Decembrie

Spies in Disguise

Gen: Animație
Regie: Troy Quane, Nick Bruno
Distribuţie: Will Smith, Tom Holland
Durată: 102 minute
Despre ce e?: Lance Sterling este spionul la care se apelează atunci când lumea este în pericol. El este un tip suav și șarmant și al naibii de eficient. Walter Beckket este inventatorul care îi creează toate aparatele, dar și exact opusul lui Lance. Când una din invențiile sale are un efect nedorit asupra lui Lance, cei doi vor trebui să învețe să lucreze împreună pentru salvarea lumii.
O să îmi placă?: Fan al animației? Atunci da.

Serial – 20 Decembrie

The Witcher

Gen: Fantasy
Distribuţie: Henry Cavill, Freya Allan, Anya Chalotra, Jodhi May, Björn Hlynur Haraldsson, Adam Levy, MyAnna Buring, Mimi Ndiweni, Therica Wilson-Read, Emma Appleton
Durată: 138 minute
Despre ce e?: Geralt of Rivia este un vânător de monștrii, el însuși un mutant, produs al unor experimente. Acesta încearcă să își găsească propriul loc într-o societate care nu-l acceptă dar care are nevoie de serviciile sale.
O să îmi placă?: Faptul că sunt un fan înfocat al seriei de jocuri video Witcher și am și citit câteva cărți, m-a făcut să nu reacționez pozitiv prima dată când l-am văzut pe Cavill pe post de Geralt, ba mai mult, am încercat să urăsc acest produs Netflix, în special când au început să curgă zvonurile că vor să facă ceva prostie politically correct în care Ciri urma să fie fie negresă fie asiatică (își dădeau foc la valiză nerespectând materialul sursă). Oricum au făcut elfii negrii, lucru extrem de dubios având în vedere că toată povestea se bazează pe mitologia est europeană. Dar auzind primele reacții din partea celor ce au apucat să vadă primul episod, trebuie să recunosc că mă roade curiozitatea vis-a-vis acest produs. Oricum urma să îi dau o șansă pentru ca apoi să îl fac cu ou și oțet, însă s-ar putea să nu mai fie cazul (tot sper că va fi ceva bun). Serialul vine să umple golul lăsat de terminarea lui Game of Thrones.

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.