Loading...
Game Over, Man! (2018)

Game Over, Man! (2018)

by Adrian Solomon, martie 24, 2018

Recomandare – de evitat!

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Kyle Newacheck
Distribuție:
Adam DeVine, Anders Holm, Blake Anderson, Jere Burns, Mac Brandt, Daniel Stern, Chloe Bridges, Neal McDonough
Durată: 1 h. 41 min.
Rating IMDB: 5.4

Despre: Trei nulități ce lucrează ca și cameriste la un hotel luxos din L.A. încearcă să profite de o petrecere ultra luxoasă unde sunt angajați ca ospătari. Ei vor să își promoveze un produs unui om extrem de influent. Dar același om este și ținta unor teroriști care pun stăpânire pe hotel, forțându-i pe cei trei să ia măsuri extreme pentru supraviețuire.

Rant: Vai ce film prost! Nici nu merită efortul să vizionați această mizerie, exclusivă pentru Netflix. Practic este plotul din Die Hard dar cu multe glume puerile despre penisuri, caca și droguri. Nu știu cine a venit cu acest scenariu cu toate că întrebarea arzătoare este de ce a aprobat Netflix acest proiect? Dar dacă ne gândim de parteneriatul Netflix – Adam Sandler care s-a soldat până acuma cu 3 filme cotate cu 0 pe Rotten Tomatoes, nu ar trebui să ne surprindă prea mult mutarea asta.

Există în film o sumedenie de vedete ce se perindă pe ecran, multe dintre ele devenite irelevante în peisajul actual (Steve O, Pontius, Shaggy sau Donald Faison) dar sunt acolo ca să încaseze un bănuț extra pentru un efort minim.

Filmul este făcut de cei care ne-au adus și serialul Workaholics  așa că cine este familiar cu acest tip de comedie s-ar simți ca acasă vizionând acest film. Totuși bănuiesc că acest tip de producții și-o fi având grupul țintă dar sper că îmi veți lua sfatul în considerare și veți alege alt film de vizionat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.