Loading...
Once Upon a Time in Venice (2017)

Once Upon a Time in Venice (2017)

by Adrian Solomon, iulie 18, 2017

Recomandare – de evitat!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Mark și Robb Cullen
Distribuție:
Bruce Willis, Jason Momoa, John Goodman, Thomas Middleditch, Famke Janssen, Adam Goldberg
Durată: 1 h. 34 min.
Rating IMDB: 5.3

Despre: Steve Ford este singurul detectiv privat din Venice Beach iar John este asistentul acestuia, asistent pe care îl pune să facă toată munca de jos, de la recunoaștere până la urmărire. Dar Steve are și talentul de a se băga, de unul singur, în cele mai bizare cazuri și situații. Dar iată că soarta face ca după ce Steve recuperează, prin forță, o mașină furată, de la niște gangsteri mexicani, câinele lui Steve să fie furat și să ajungă pe mâna acelorași gangsteri. Dacă asta nu ar fi destul de complicat, în curând, o întreagă pleiadă de personaje dubioase vor încerca să îi facă viața mai dificilă.

Rant: Vizionând acest film, nu m-am putut abține să nu zic, doamne ce a îmbătrânit Bruce Willis. Și e normal, tipul este pe ecranele noastre de când eram copil mic și mă uitam la Maddie and David sau Moonlighting cum era titlul original, un serial de care sunt sigur că nu foarte mulți își aduc aminte. Filmul de față este foarte inimos, își propune foarte multe dar niciodată nu îmi dă senzația că vrea să fie ceva mai mult decât o comedie. Nu pot să zic că are faze memorabile sau acțiune de te dă pe spate, cu ce am rămas este poate faza de început când prins cu mâța în sac, Steve, în fundul gol, fuge pe un skateboard de niște urmăritori.

Ah și să nu uit, Jason Momoa mi s-a părut fantastic în film în rolul lui de gangster mexican. Și John Goodman face un rol destul de bun, fără să îi pese prea mult de ce se întâmplă. Middleditch își continuă tipul de personaj început în Sillicon Valley.

Sincer, prea multe nu am de zis despre acest film estival, inimos dar fără prea multă vlagă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.