Loading...
Going In Style

Going in Style (2017)

by Adrian Solomon, aprilie 23, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Crime
Regie: Zach Braff
Distribuție:
Morgan Freeman, Michael Caine, Alan Arkin, Joey King, Matt Dillon, Christopher Lloyd, Ann-Margret
Durată: 1 h. 36 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Joe, Al și Willie, sunt trei pensionari cu destul timp liber la dispoziție, care își petrec zilele în parc jucând Bingo cu ceilalți pensionari. Într-o zi, Joe asistă la un jaf, în timp ce se afla la bancă, și rămâne marcat de eficiența hoților și cât de simplu i s-a părut că a fost. Între timp, fabrica la care au lucrat cei trei se mută în Vietnam și fondul lor de pensii este tăiat. Mai mult, în urma unor sfaturi păguboase din partea unui angajat al unei bănci, Joe este pus în situația de a pierde casa. Astfel, cei trei se decid să jefuiască o bancă dar vor fi pregătiți ei pentru așa ceva?

Rant: Filmul este un remake al altei pelicule din 1979 și este destul de diferit față de materialul sursă, cel puțin la nivel de poveste. Zach Braff este un regizor destul de interesant și reușește să infuzeze filmul cu suficientă emoție cât să îți pese de personajele centrale. Ajută mult și faptul că trei legende aflate încă în viață sunt personajele centrale ale filmului. Freeman, Caine și Arkin par a se distra de minune în rolurile lor, dar și Lloyd aduce aminte de rolurile sale din Back to the Future sau Taxi, în puținul timp cât apare pe ecran.

Filmul este o comedie ușoară, cu un mesaj pozitiv și o distribuție foarte bună, mânați de un regizor pasionat. 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.