Loading...
Beverly Hills Cop II (1987)

Beverly Hills Cop II (1987)

by Adrian Solomon, iulie 19, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie, Crime
Regie: Tony Scott
Distribuție:
Eddie Murphy, Judge Reinhold, Brigitte Nielsen, Allen Garfield, Dean Stockwell, Paul Reiser
Durată: 1 h. 40 min.
Rating IMDB: 6.5

Despre: Avem un copy paste a primului film. Axel Foley din nou se întoarce în Beverly Hills, din nou face aceleași nebunii, toate astea pentru a-l prinde pe cel ce stă în spatele „Alphabet Crimes”, o serie de jafuri de mare profil care se soldează cu împușcarea și rănirea destul de gravă a sergentului Bogomil. Astfel Axel dă din nou o fugă până în Beverly Hills, se reîntâlnește cu prietenii săi Billy și Taggart, aparent singurii ce îi suportă tâmpeniile și împreună dezleagă misterul.

De ce să mă uit? Filmul e făcut în spiritul acelor filme de sfârșit de ani 80, parcă toate trase la imprimantă. Nu iasă din tipare dar reușește să ofere puțin amuzament. Dacă ți-a plăcut de Eddie Murphy în rolul lui Axel Foley din primul film, pregătește-te să îl revezi cu aceleași poante și făcând aceleași chestii.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.