Loading...
Inferno (2016)

Inferno (2016)

by Adrian Solomon, octombrie 16, 2016

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Thriller
Regie: Ron Howard
Distribuție:
Tom Hanks, Felicity Jones, Omar Sy, Sidse Babett Knudsen, Ben Foster, Irrfan Khan
Durată: 2 h. 01 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Robert Langdon se trezește într-un spital din Florența, fără nici o amintire cum a ajuns acolo, cu memoria fracturată și cu un asasin pe urmele sale. Ba mai mult, el se află în centrul unei crize mondiale care ar putea șterge omenirea de pe fața pământului, fiind pionul unui miliardar cu vederii radicale, al unei grupări misterioase, și vânat în permanență de Bouchard și fosta lui prietenă Elizabeth. Singurul său ajutor vine sub forma doctoriței geniu Siena Brooks. Din nou Langdon va fugi de la un monument la altul, căutând diverse indicii care să îl ducă mai aproape de obiectivul său final.

De ce să mă uit? Al treilea film din seria adaptărilor cărților lui Dan Brown, Inferno păcătuiește prin a ne servi același compot ca până acuma, într-o încercare disperată de a arăta că arta și istoria ei este cool, sau că e cool să știi opera lui Dante de-a fir a păr. Nu este un film prost, Howard făcând o treabă chiar destul de bună dar tot timpul ai impresia ca ai mai văzut așa ceva. Tom Hanks pare plictisit pe alocuri, dar strălucește Felicity Jones pe care personal abia aștept să o văd în Rogue One. Mai avem și una bucată actriță română cu potențial, ea servind în filmul de față pe post de fată rea, cu propria sa agendă și anume de a-l ucide pe Langdon.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.