Loading...

Last Looks (2021)

by Adrian Solomon, ianuarie 29, 2022

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Mister, Neo-noir
Regie: Tim Kirkby
Distribuție: Charlie Hunnam, Mel Gibson, Morena Baccarin, Dominic Monaghan, Jacob Scipio, Clancy Brown
Durată: 1 h. 50 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: Charlie Waldo, un fost as al LAPD, actualmente un detectiv privat dizgrațiat, care duce un trai minimalist în creierul munților, este scos din bârlog de către o fost flamă din trecut, și forțat să investigheze un caz de crimă aparent clar, dar care prezintă multe hățișuri întortocheate.

Rant: Last Looks este genul acela de film care promite multe la prima vedere, grație unei distribuții stelare, dar care eșuează în mare parte datorită faptului că nu îi folosește pe aceștia așa cum se cuvine, dar și datorită unui scenariu fad, care nu le oferă acestora nici un material cu care să lucreze.

Sau mă rog, dacă vă este dor de Mel Gibson și doriți să îl vedeți pe acesta cum roade decorul de parcă s-ar pregăti pentru a juca în ceva piese de Shakespeare, s-ar putea să vă placă, sau poate dacă nu ați văzut prea multe filme de mister și nu vă prindeți din primele secvențe de cine este criminalul (pentru cei cu prea multe episoade de CSI sub centură, filmul nu oferă nici o surpriză). În mare parte este o pierdere de vreme, dar una relativ agreabilă, care conține un sâmbure de entertainment.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.