Loading...
Miss Bala (2019)

Miss Bala (2019)

by Adrian Solomon, mai 10, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Catherine Hardwicke
Distribuție:
Gina Rodriguez, Ismael Cruz Córdova, Anthony Mackie, Aislinn Derbez, Matt Lauria, Cristina Rodlo
Durată: 1 h. 44 min.
Rating IMDB: 5.8

Despre: Gloria Fuentes, un hair-stylist din Los Angeles, se reîntoarce în Tijuana unde copilărise când era mică, pentru a fi împreună cu prietena ei cea mai bună Suzu pentru câteva zile. Dar Suzu dispare în urma unui atac armat asupra clubului în care se aflau iar Gloria se trezește vârâtă dintr-un bucluc într-altul în tentativa de a-și recupera prietena.

Rant: Filmul se prezintă destul de decent, fiind un exercițiu destul de OK de adaptare a unui material străin. Cu toate astea, probabil veți rămâne cu ideea că Gina Rodriguez pușcă destul de bine în roluri de acest gen și cam cu atât. Povestea este subțire și previzibilă iar motivațiile personajelor principale aproape inexistente, plus că avem un bad guy destul de insipid și prost scris, căruia scenariul nu îi face nici o favoare. Rămâne la latitudinea voastră dacă să îl vedeți sau nu, sau poate să încercați varianta originală, mult superioară aceste adaptări.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.