Loading...
Mission: Impossible II (2000)

Mission: Impossible II (2000)

by Adrian Solomon, iunie 22, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Spionaj
Regie: John Woo
Distribuție: Tom Cruise, Dougray Scott, Thandie Newton, Richard Roxburgh, John Polson, Brendan Gleeson, Rade Šerbedžija, Ving Rhames
Durată: 2 h. 03 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Tom Cruise revine în rolul lui Ethan Hunt în această continuare. De data asta, echipa IMF are ca misiune capturarea unui virus german letal, pe cale să fie eliberat de niște teroriști. Dar de această dată, Hunt nu este singurul în căutarea acestui virus. Pe urmele sale se mai află și o gașcă de infractori internaționali, condusă de un fost agent IMF.

Rant: Dus este Brian de Palma din fotoliul de regizor și am putea spune că acest lucru a afectat produsul final în sensul că partea de spionaj a fost complet înlăturată, John Woo servindu-ne ce știe să facă el mai bine și anume multă, multă acțiune stilizată. Avem absolut toate clișeele filmelor sale, de la scene slow-mo, la dueluri din priviri și porumbei care zboară. Filmul conține prea puțină substanță și 0 character development așa că ar fi bine să ținem cont de aceste lucruri înainte de a începe să îl urmărim. Chiar dacă Woo este unul dintre regizorii ușor de recunoscut datorită stilului său bombastic, acest film este cel mai slab dintre toate misiunile imposibile și o spun asta cu regret.

Dacă în prima parte cântecul principal venea din partea celor 2 de la U2, aici sarcina le revine celor de la Limp Bizkit, aceștia făcând o treabă decentă, dar și celor de la Metallica cu al lor I Disappear.

Dacă doriți două ore pline de acțiune și împușcături, filmul va fi perfect nevoilor voastre.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.