Loading...
The Commuter (2018)

The Commuter (2018)

by Adrian Solomon, februarie 7, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Thriller
Regie: Jaume Collet-Serra
Distribuție:
Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks, Elizabeth McGovern, Sam Neill
Durată: 1 h. 45 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Agentul de asigurări Michael duce o viață complet rutinată, făcând naveta de peste 10 ani cu același tren spre și de la muncă. Într-o bună zi, concediat fiind de la servici și aflat pe drumul de întoarcere spre casă, el este abordat de o tipă misterioasă și forțat să participe într-un joc la prima vedere inofensiv, în care este obligat să descopere identitatea secretă a unei persoane din tren, până ce trenul nu ajunge la ultima stație. Pe măsură ce încearcă să elucideze misterul propus, Michael realizează că se afundă din ce în ce mia tare într-o capcană mortală.

Rant:  A patra colaborate dintre Jaume Collet-Serra și Liam Neeson, ne aduce și al patrulea thriller după Unknown, Run All Night și Non-Stop. Dar deja filmele astea miros a repetitiv. Liam Neeson e un actor grozav și extrem de credibil în rolurile astea de om obișnuit cu un trecut care îi oferă niște abilități speciale, în cazul de față fost-polițist. Dar mai mult de film decent nu pot numi această producție. Încearcă, are o idee bunicică dar care deja a devenit prea uzitată. Poveștile astea cu oameni prinși împotriva voinței lor în spații claustrofobe s-au spus exhaustiv în ultima vreme iar când acel om este Liam Neeson, deja scoatem un oftat de deja-vu.

Dar cam atât despre plângerile noastre vis-a-vis de acest film, pentru că reușește să ofere, așa mai stângaci, un thriller destul de bunicel, cu toate că deja multitudinea de filme similare menționată adineauri ne-a învățat să reperăm toate detaliile, care vor deveni pivotale pe parcursul poveștii,  încă de la început de când apar prima dată, așa că misterul pentru mine nu a prea fost ce s-a vrut.

Prea multe nu mai sunt de zis așa că dacă doriți un mic suspans cu un iz vag hitchock-ian, merge și navetistul nostru.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.