Loading...
The War with Grandpa (2020)

The War with Grandpa (2020)

by Adrian Solomon, august 31, 2020

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Tim Hill
Distribuție: Robert De Niro, Uma Thurman, Rob Riggle, Oakes Fegley, Cheech Marin, Jane Seymour, Christopher Walken
Durată: 1 h. 34 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: În urma unui episod avut de veteranul Ed, într-un magazin, fiica acestuia ia decizia de a-l aduce în propria casă pentru a-l avea sub supraveghere. Datorită acestei decizii, micuțul Peter își pierde camera, fiind forțat să se mute în pod, drept urmare acesta începe un război cu bunicul său pentru posesia camerei.

Rant: Cel mai recent film al venerabilului De Niro, este o producție destinată familiei, pe numele ei de botez: The War with Grandpa. Aș minți dacă v-aș spune că pot recomanda acest film drept unul bun, de calitate, însă v-aș minți crunt. Povestea unui bunic aflat la cuțite cu nepotul său pentru un lucru insignifiant nu e chiar nouă, Denis Copilul Problemă venindu-mi în minte ca un bun exemplu de astfel de film. Execuția filmului este destul de slabă calitativ, majoritatea actorilor făcând act de prezență pentru un bănuț cinstit și nemuncit, singura excepție notabilă fiind Uma Thurman, care îmbătrânește ca vinul și arată precum modelul ideal de soccer mom. În rest, o colecție de nume grele, pe post de figuranți, într-o poveste care pierde din intensitate (nu că ar acumula așa ceva) de pe la jumătate încolo.

Cu siguranță că se vor găsi și unii dintre voi cărora o să le placă filmul, fie pentru că sunteți fani înfocați ai vreunu actor, sau efectiv doriți ceva relaxant la care să vă uitați alături de familie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.