Loading...
Trainwreck (2015)

Trainwreck (2015)

by Adrian Solomon, martie 25, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie, Dramă
Regie: Judd Apatow
Distribuție:
Amy Schumer, Bill Hader, Brie Larson, Colin Quinn, John Cena, Vanessa Bayer, Tilda Swinton, Ezra Miller, LeBron James
Durată: 2 h. 05 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: De când tatăl lor și-a îndoctrinat fiicele în ceea ce privește monogamia, Amy s-a mulțumit să trăiască mereu în promiscuitate. Cu toate că iubește acest stil de viață, ea se află în derivă. Scriind un articol despre doctorul sportiv Aaron Conners (Bill Hader), ea începe să fie atrasă de acesta și astfel ajunge să se întrebe dacă ar fi momentul să își re-evalueze prioritățile în viață.

Rant: „Trainwreck” este o comedie marca Apatow cu momente amuzante şi momente sensibile dar şi cu o Amy Schumer greu de digerat în prima parte a filmului. De fapt e şi de înţeles de ce e aşa de „broken” Amy, tatăl ei, fustangiu notoriu şi nemernic absolut, le îndoctrinează pe cele 2 fete ale sale cum că nimeni nu poate fi cu o singură persoană pentru toată viaţă lor. Fata o ia super în serios şi spre deosebire de sora ei care reuşeşte să se aşeze la casa ei, tipa trece prin gagii ca și cuțitul prin unt. Are un gagiu de formă, musculosul dar ridicol de sensibilul Steve (un John Cena surprinzător de ok în rol de comedie) dar nimic nu o mulţumeşte. Asta până îl întâlneşte pe Aaron, un doctor pentru sportivi, prilej ca filmul să aducă în mici roluri o mulţime de celebrităţi din lumea sportului, în special baschetbalişti în frunte cu LeBron James (care calcă pe urmele lui Michael Jordan şi Shaquille O’Neal în ce privește tentativele lor de actorie). Povestea continuă spre happy-endul obligatoriu, trecând prin toate stereotipurile genului.

Filmul nu e rău, dar curge destul de monoton cu puţine scene sau dialoguri cu adevărat hilare presărate parcă cu zgârcenie de regizor.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.