Loading...
A Good Day to Die Hard (2013)

A Good Day to Die Hard (2013)

by Adrian Solomon, ianuarie 5, 2018

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: John Moore
Distribuție:
Bruce Willis, Jai Courtney, Sebastian Koch, Rasha Bukvić, Cole Hauser, Yuliya Snigir
Durată: 1 h. 38 min.
Rating IMDB: 5.3

Despre: John McClane a îmbătrânit dar este în continuare un polițist în New York. El află că fiul său, cu care nu mai comunicase de foarte multă vreme, este în Rusia și este învinuit de tentativă de asasinat. Convins de nevinovăția fiului său, John călătorește în Moscova unde trăiește un șoc când află că fiul său este de fapt agent secret infiltrat pentru protecția unui rus important. Tată și fiu trebuie să se reconcilieze, să își pună deoparte problemele și să dejoace o crimă cu potențial dezastruos în zona Cernobîl.

Rant: De departe cel mai slab film din serie. Cel mai scurt film din serie. Tentativa de a-l face pa Jai Courtney un star se îndreaptă în direcția unor terenuri minate, simpla sa prezență, căreia îi lipsește orice fel de carismă, ducând spre eșecul mai multor filme. În mare urmează aproximativ aceeași traiectorie ca și Sam Worthington, un alt star de acțiune umflat artificial și îndesat de Holywood pe gâturile noastre. Este o umbră tristă a unei, pe vremuri, serii de succes. Cred și sper că e ultimul film din serie.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.