Loading...
The Great Wall (2016)

The Great Wall (2016)

by Adrian Solomon, ianuarie 23, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Fantezie
Regie: Zhang Yimou
Distribuție: Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal, Willem Dafoe, Andy Lau

Durată: 1 h. 43 min.
Rating IMDB: 5.9

Despre: Doi mercenari deghizați în negustori călătoresc spre Marele Zid, dorind a face rost de miraculoasa pulbere neagră. Odată ajunși acolo, se văd nevoiți a ajuta garnizoana locală în lupta împotriva unei armate de monștrii.

Rant: Mie îmi plac filmele chinezești și sunt pregătit a accepta cam tot ce au de oferit, indiferent de calitatea proastă a efectelor speciale sau a poveștii ușor penibile de cele mai multe ori. Așa că și în acest caz, am mers la film pentru factorul de entertainment și nu pot să zic că am fost dezamăgit. Este o producție epică de „epocă”, cu multe costume și o grămadă de figuranți, exact așa cum le place acestora să facă. Efectele speciale sunt decente, monștii, eh pot să zic că am văzut alții mai prost realizați ca aceștia, per total, filmul merge cu popcorn.

Nu are rost să povestesc nimic despre acțiune, decât că de multe ori ridicam din umeri mirat în semn de protest față de stupiditatea dialogurilor. Actorii, cel puțin cei străini, au fost acolo doar pentru a încasa un paycheck. Matt Damon dă bine cu arcul și se înamorează de supla Lin, cea cu ochii mari și frumoși, care sparge moacele la monștrii cu cea mai delicată naturalețe. Mai e și tipul ăla din Game of Thrones, de i-o scos ochii The Mountain în duel, făcând și el figurație. Vezi dle, aia cu ochii oblici antrenați de mici în luptă, doar pentru a face față acestui moment, nu sunt în stare să facă prea multe în fața monștrilor, dar străinii, pentru că au bărbile mari, rup singuri Tao Tei-i în figuri. Nu prea stați să căutați logică în film ci mai bine lăsați-vă duși de val, până la final. Ah da, au fost și Andy Lau și Willem Dafoe prin film dar așa de plictisiți nu cred că i-am mai văzut vreodată.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.