Loading...
American Assassin (2017)

American Assassin (2017)

by Adrian Solomon, noiembrie 30, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune
Regie: Michael Cuesta
Distribuție:
Dylan O’Brien, Michael Keaton, Sanaa Lathan, Shiva Negar, Taylor Kitsch
Durată: 1 h. 52 min.
Rating IMDB: 6.2

Despre: Mitch Rapp are un trecut traumatic și recent a supraviețuit unui atac terorist, căreia însă i-a căzut victimă logodnica lui. Orbit de durere și de setea de răzbunare, Mitch se retrage pentru un an jumătate din viața socială și devine în acest răstimp o adevărată mașinărie de ucis. CIA îl ține sub urmărire și îl recrutează, repartizându-i-l veteranului de Război Rece, Stan Hurley, pentru antrenament. Împreună celor doi li se dă o misiune de importanță critică, când un fost elev din programul de pregătire condus de Stan, este surprins încercând să vândă armament nuclear.

Rant: Michael Keaton experimentează un relativ reviriment în ultimii ani. Chiar dacă filmul de față este by the numbers și nu te surprinde cu mai nimic, prestația sa este una excelentă. Povestea din film nu este una nouă pentru mai nimeni, cu siguranță ați văzut aceste chestii spuse și executate mult mai bine în cel puțin 10 alte filme. Nici nu zic că este un film prost dar, nereușind să vină cu nimic nou, este doar un film de duzină, de văzut cu prietenii când e frig și urât afară. Despre Dylan O’Brien ce să mai zic, numai de bine. Nu se potrivește nicicum cu personajul interpretat, părând a fi un proaspăt absolvent al Disney Channel, cu ceva mușchiuleți și cu cel mai ridicol păr pe piept văzut până acuma.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.