Loading...
Bad Boys (1995)

Bad Boys (1995)

by Adrian Solomon, ianuarie 10, 2020

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Michael Bay
Distribuție:
Martin Lawrence, Will Smith, Téa Leoni, Tchéky Karyo, Theresa Randle, Joe Pantoliano
Durată: 1 h. 59 min.
Rating IMDB: 6.9

Despre: Doi polițiști, unul familist altul petrecăreț, fac echipă pentru a da de urma unor traficanți de droguri periculoși.

Rant: Debutul regizoral al lui Michael Bay – Bad Boys – a fost un moment destul de important al anilor 90, și rămâne probabil unul dintre cele mai reprezentative filme ale acestei perioade, în parte pentru duetul Lawrence/Smith care funcționează la turația maximă, în parte pentru stilul vizual care prindea contur, și care mai apoi urma să devină cunoscut drept Bay-heim. Bineînțeles că există și multă critică la adresa materialului reciclat din majoritatea filmelor de acest gen, în special elementele narative deloc originale, dar să fim cinstiți, majoritatea celor care l-am văzut atunci eram suficient de tineri pentru a nu fi deranjați de detalii minuscule și de a ne delecta la maxim de spectacolul oferit.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.