Loading...

Midnight Runners (aka. Cheongnyeon gyeongchal) (2017)

by Adrian Solomon, august 20, 2022

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Kim Ju-hwan
Distribuție: Park Seo-joon, Kang Ha-neul
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 7.3

Despre: Ki-joon and Hee-yeol sunt studenți ai Academiei de Poliție Coreene, fiecare cu propria personalitate dar având în comun convingerea de a nu lăsa pe cei necinstiți să scape de pedeapsa legii, indiferent de forma pe care aceasta o adoptă. Astfel, cei doi, în timpul unei permisii în oraș, sunt martori la răpirea unei tinere. Observând că poliției nu îi pasă câtuși de puțin de caz, cei doi decid să ia lucrurile în propriile mâini și să încerce să o salveze.

Rant: Midnight Runners a fost un film foarte bine primit de sud-coreeni în 2017, fiind în top 10 încasări în anul respectiv, și după vizionare este ușor de văzut de ce. Cei doi tineri chipeși protagoniști Park Seo-joon și Kang Ha-neul dau dovadă de o colaborare fantastică, deseori ai impresia că cei doi sunt cei mai buni prieteni și în viața reală. Este o comedie de acțiune, care foarte repede virează spre stilul sumbru și întunecat al cinematografiei coreene, dar care te prinde, te binedispune și îți dă speranță în cele din urmă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.