Loading...
Bad Boys II (2003)

Bad Boys II (2003)

by Adrian Solomon, ianuarie 12, 2020

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Michael Bay
Distribuție:
Martin Lawrence, Will Smith, Jordi Mollà, Gabrielle Union, Peter Stormare, Theresa Randle, Joe Pantoliano
Durată: 2 h. 27 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Cei doi băieți răi se reîntorc, de data asta având de înfruntat o grupare KKK, interlopi haitieni, mafia rusă, armata cubaneză dar și pe sora lui Marcus – Syd, care s-ar putea să fie un agent dublu, sau nu?

Rant: Chiar nu am prea multe de zis despre acest film. Deja vorbim aici despre Bay-heim în toată floarea, cu bubuituri, împușcături și dialog la foc rapid, practic cu toată acțiunea dată la maxim. Povestea este … acolo, undeva, îngropată adânc sub milioane de slow-motions, explozii, close-ups, dramatic flairs, explozii, urmăriri de mașini, pac pac-uri glorioase, explozii și în caz că am uitat să menționez până acuma, explozii. E un film patriotic până la os, după care îți vine să călărești un vultur fluturând drapelul SUA, și de nu ești american. Oops, mă gândeam la Independence Day, nu că ăsta nu ar musti pe final de patriotism tipic Hollywood-ian.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.