Loading...
Baywatch (2017)

Baywatch (2017)

by Adrian Solomon, iunie 3, 2017

Recomandare – de evitat!

Gen: Comedie
Regie: Seth Gordon
Distribuție:
Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario, Kelly Rohrbach, Jon Bass, Ilfenesh Hadera, Priyanka Chopra
Durată: 1 h. 56 min.
Rating IMDB: 5.5

Despre: Mitch Buccanon este un salvamar dedicat profesiei sale. El a salvat peste 500 de vieți dar nu s-a ferit niciodată de a ajuta comunitatea rezolvând și altfel de cazuri ce pun în pericol siguranța plajei, de la hoți la traficanți de droguri. Matt Brody, un fost campion olimpic căzut în dizgrație, dorește a fi salvamar, dar din alte motive. Cei doi ajung să se ciocnească de mai multe ori, dar în cele din urmă ajung a fi parteneri improbabili în expunerea unui ring de traficanți de droguri.

Rant? Baywatch a fost prin anii 90 un serial decent, care ieșea în evidență prin supra sexualizarea unor actrițe, fără cine știe ce talent, dar cu alte alături destul de mari. David Hasselhoff era și el pierdut prin acel melanj ce apela la fanteziile erotice ale adolescenților.

Cuiva, vreunui producător probabil, i s-a părut o idee bună de a aduce la suprafață un show care momentan nu este disponibil pe nici una dintre rețelele de streaming gen Netflix, astfel fără appeal prea mare la tânăra audiență către care este direcționat. Crezând că doar cu premisa unui show mediocru și atașând două nume atractive, Johnson și Efron, filmul va deveni un hit instant. Dar s-au înșelat amarnic pentru că rezultatul este o ciorbă foarte tulbure fără succes la box-office, un film care va fi o pată pe CV-ul celor care au participat la producerea lui.

Atât Dwayne cât și Zac, încearcă ceva dar scenariul este atât de prost încât nu se leagă mai nimic. Nu există chemistry, nu există urgency, nu avem nimic care să motiveze existența acestui film. În momentul în care Brady este exclus din trupă, nu am simțit nici un fel de milă față de personaj, pentru că până în acel punct, undeva bine trecute de prima jumătate a filmului, Brady nu își justificase cu absolut nimic prezența în film. Filmul este atât de previzibil încât îl poți viziona cu ochii închiși de acasă și tot ai știi ce se va întâmpla. Ba mai mult, îl avem pe Ronnie – Jon Bass, „a talentless, humourless tub of fat” ca să parafrazez o anumită publicație, care nu face decât să tragă și mai mult în jos filmul prin simpla sa prezență.

Cu câteva mici excepții, nu am prea fost amuzat de film, așa că dacă puteți, aveți încredere în mine și evitați această catastrofă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.