Loading...
Fist Fight (2017)

Fist Fight (2017)

by Adrian Solomon, februarie 24, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Comedie
Regie: Richie Keen
Distribuție:
Ice Cube, Charlie Day, Christina Hendricks, Jillian Bell, Tracy Morgan
Durată: 1 h. 31 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: La liceul Roosevelt este ultima zi de școală. Aici domnește haosul deoarece elevii de a 12-a se întrec în farse, care mai de care mai de prost gust. În mijlocul acestei nebunii, se discută și bugetul pentru anul viitor și conducerea efectuează o serie de concedieri. Stresat de ziua respectivă, de frica de a-și pierde postul, mai ales când nevasta sa e pe punctul de a naște al doilea copil, profesorul de engleză Andy Campbell încearcă să supraviețuiască sfârșitului de an. Ghinionul i-l scoate în cale pe profesorul de istorie Ron Strickland, un tip deosebit de dur, căruia îi sar capacele în urma unor farse repetate și face praf o sală de clasă. Chemați la direcțiune și puși să aleagă între post sau concediere, Andy îl pârăște pe Ron, acesta provocându-l la bătaie după ce se termină orele. Andy va face tot posibilul să scape de această confruntare, dar până unde va merge?

 Rant: Nu e comedia anului, cu toate că se laudă cu o distribuție destul de bună ca talent comic. Day și Cube reușesc să se completeze destul de bine unul pe celălalt. Doar că premiza pare cam fantastică (nu imposibilă) și pe la partea de mijloc, filmul pare că rămâne fără material, umplând spațiul cu o suită de glume fade. Norocul nostru că bătaia titulară este mișto executată. Ce mi-a plăcut la acest film a fost discursul pasionat a lui Charlie Day în fața consiliului administrativ al școlii, punctând o serie de probleme mult prea reale și de actualitate, potrivite și societății noastre. Și dacă ăștia sunt elevii prin America… ne așteaptă zile foarte grele.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.