Loading...

Miss & Mrs. Cops (aka. Geolkapseu) (2019)

by Adrian Solomon, octombrie 22, 2023

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Crime
Regie: Jung Da-won
Distribuție: Ra Mi-ran, Lee Sung-kyung, Yoon Sang-hyun, Choi Soo-young, Yeom Hye-ran, Wi Ha-joon
Durată: 1 h. 47 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: Mi-yeong, care pe vremuri era o polițistă feroce, temută de toată lumea, a ajuns ca după căsătorie să lucreze într-un birou al serviciului public. Ji-hye este un polițist începător, capabilă de acte de violență nejustificate, din cauza cărora ajunge să lucreze în același birou cu cumnata ei, Mi-yeong. Cele două, ajutate de o altă colegă de birou și hacker în timpul liber, încep să ancheteze un caz în care victimele erau drogate, violate și apoi șantajate. Iar cum nimeni dintre superiori nu se sinchisesc de acest caz, cele trei femei încep să ia justiția în propriile mâini.

Rant: Miss & Mrs. Cops este un film amuzant și antrenant, condus de o nouă performanță bună a inepuizabilei Ra Mi-ran. Un buddy cop movie cu mai mult sex-appeal decât testosteron, acesta reușește să livreze la fel de bine aspectele de comedie cât și cele de darmă, pe care un astfel de caz le poate crea.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.