Loading...
Blood Father (2016)

Blood Father (2016)

by Adrian Solomon, februarie 9, 2017

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Acțiune, Crime, Thriller
Regie: Jean-François Richet
Distribuție:
Mel Gibson, Erin Moriarty, Diego Luna, Michael Parks, William H. Macy
Durată: 1 h. 28 min.
Rating IMDB: 6.4

Despre: Link, un fost pușcăriaș alcoolic, își trăiește libertatea în rulota sa ce servește și pe post de salon de tatuaj. Singura lui grijă în viață a rămas găsirea fetei sale, dispărută de multă vreme. Un telefon surpriză îl va pune în contact pe Link cu fata pe care o căuta de atâta vreme, care apelează la el datorită unor probleme avute cu niște mexicani care se află pe urmele ei.

Rant: Nu o pierd vremea lăudând acest film. Este exact ce dorești de la un film de acțiune, are o poveste simplă, personaje unidimensionale – fostul pușcăriaș, mafiotul fără scrupule, fata aflată la ananghie, prietenul care are grijă de protagonist, prietenul care îl trădează și așa mai departe, fiecare are propriul rol și nu se abate de la ce te-ai aștepta să facă în mod normal. Îl are și pe Mel Gibson de care personal mi-a fost dor să îl văd ca protagonist al unui film. Dacă vreți un film scurt cu o mixtură bună de acțiune și dramă de familie, atunci puteți cu încredere viziona această producție. Recomandarea mea – merge cu popcorn!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.