Loading...
Burnt (2015)

Burnt (2015)

by Adrian Solomon, februarie 28, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Dramă
Regie: John Wells
Distribuție:
Bradley Cooper, Sienna Miller, Alicia Vikander, Omar Sy, Daniel Brühl, Matthew Rhys, Uma Thurman, Emma Thompson
Durată: 1 h. 41 min.
Rating IMDB: 6.6

Despre: Adam Jones (Bradley Cooper) era pe vremuri un bucătar de top în Paris, până când drogurile și alcoolul l-au dus în pragul unei crize de nervi, fapt ce i-a pus cariera în impas. După ce se mută din New Orleans în Londra, Adam capătă încă o șansă la faimă, când fostul său maitre d’ (Daniel Brühl) îl angajează ca bucătar șef la noul său restaurant de lux. Fiind un tip foarte exigent atât cu el cât și cu cei cu care lucrează, acerbul și temperamentalul Jones primește o nouă șansă ca să își îndeplinească visul de a deveni un bucătar cu trei stele Michelin.

Rant: E clar, dacă cinematografia a ajuns cea de-a şaptea artă, arta culinară a devenit cea de-a opta. Peste tot numai „Chefi”, mai mari sau mai mici, prin toate mediile îi vezi strigând, urlând, răstindu-se la alţi „Chefi” pretendenţi. Unii sunt adevărate vedete, alții au numai apucăturile, oricum, toţi se dau de ceasul morţii pentru a ne arată ultima creaţie de trei fire de sparanghel împroșcat pe genunchi de broască. Ia şi mânca fraiere, acuma plăteşte vreo 1000 de euroi.

Citiți cronica aici.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.