Loading...
Cop Car (2015)

Cop Car (2015)

by Adrian Solomon, ianuarie 23, 2017

Recomandare – decent!

Gen: Thriller
Regie: Jon Watts
Distribuție: Kevin Bacon, Shea Whigham, Camryn Manheim, James Freedson-Jackson, Hays Wellford

Durată: 1 h. 28 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Doi băieți, în timp ce se jucau pe un câmp, descoperă din întâmplare o mașină de poliție, aparent abandonată lângă liziera unei păduri. Din joacă și provocându-se unul pe celălalt, cei doi ajung să pornească mașina și facă un mic joy-ride cu ea. Problema este că, mașina aparține șerifului Kretzer, un tip dubios, care acționează de multe ori în afara legii, iar acesta va face orice pentru a pune mâna pe ea.

Rant: Avem de a face cu un film foarte lent, care reușește să te facă să vizionezi filmul în pasul propus. Ca thriller, filmul se descurcă foarte bine, scenele tensionate fiind nelipsite. Bacon face un rol bun ca șeriful Kretzer, dar și cei doi copii își joacă destul de bine rolurile. Este un film minimalist, care stoarce tot ce poate din premisa care o oferă. Poate cu o direcție mai bună, filmul ar fi putut deveni un clasic.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.