Loading...
Filmele lunii August 2017

Filmele lunii August 2017

by Adrian Solomon, august 2, 2017

04 August

The Dark TowerThe Dark Tower (2017)

Gen: Fantasy, Acțiune
Regie: Nikolaj Arcel
Distribuţie: Idris Elba, Matthew McConaughey, Tom Taylor, Claudia Kim, Fran Kranz, Abbey Lee Kershaw, Jackie Earle Haley
Durată: 95 minute
Despre ce e?:
Ultimul Gunslinger, Roland Deschain, se află prins într-o luptă eternă cu Walter O’Dim, cunoscut și ca Omul în Negru. Acesta este determinat să distrugă The Dark Tower, un turn fantastic ce ține universul în echilibru. Luptându-se pentru soarta lumii, răul și binele se vor încleșta într-o confruntare teribilă, pentru că doar Roland poate salva turnul de relele intenții ale lui Walter.
O să îmi placă?: Mult așteptata adaptare a seriei cu același nume, scrisă de celebrul Stephen King.


Atomic BlondeAtomic Blonde (2017)

Gen: Acțiune
Regie: David Leitch
Distribuţie: Charlize Theron, James McAvoy, John Goodman, Til Schweiger, Eddie Marsan, Sofia Boutella, Toby Jones
Durată: 115 minute
Despre ce e?: O agentă MI6 este trimisă în Berlin pentru a investiga moartea unui coleg de-al ei și pentru a recupera o listă pierdută cu toți agenții dublii.
O să îmi placă?: Filmul a ieșit și deja este lăudat de critici. Acțiunea este foarte bună, și acest lucru nu ar trebui să mire pe nimeni pentru că în spatele ei se află regizorul lui John Wick și al viitorului Deadpool 2, iar distribuția este una de excepție.


DetroitDetroit (2017)

Gen: Dramă
Regie: Kathryn Bigelow
Distribuţie: John Boyega, Will Poulter, Algee Smith, Jason Mitchell, John Krasinski, Anthony Mackie
Durată: 143 minute
Despre ce e?: În vara lui 1967, orașul Detroit este afectat de o serie de revolte și neliniște publică. Două zile mai târziu, veste că s-au auzit focuri de armă, fac ca Poliția orașului, statului și garda națională scotocesc hotelul de unde ei suspectează că s-a tras. Doar că acolo era o petrecere (majoritatea celor de acolo erau de culoare). Polițiștii încep să îi bruscheze și să îi tortureze pe petrecăreți, astfel că până la sfârșitul nopții, trei oameni erau împușcați și alții bătuți cu brutalitate.
O să îmi placă?: Bigelow știe cum să facă filme interesante din evenimente reale, posibil să fie un candidat la Oscar.


The SalesmanThe Salesman (2016)

Gen: Dramă
Regie: Asghar Farhadi
Distribuţie: Taraneh Alidoosti, Shahab Hosseini
Durată: 125 minute
Despre ce e?: Un cuplu măritat care au ca pasiune și preocupare interpretarea piesei lui Arthur Miller – Moartea unui comis voiajor, Când soția este asaltată în propria casă de niște atacatori necunoscuți, soțul ei începe o luptă grea pentru a-i identifica pe atacatori, în timp ce soția se vede nevoită să facă față sindromului post traumatic.
O să îmi placă?: Cu mare greutate își face drum pe marile noastre ecrane acest film, care a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film străin.

18 August

Anabelle: CreationAnnabell: Creation (2017)

Gen: Horror
Regie: David F. Sandberg
Distribuţie: Stephanie Sigman, Talitha Bateman, Anthony LaPaglia, Miranda Otto
Durată: 109 minute
Despre ce e?: Samuel Mullins, un creator de păpuși, și nevasta sa, Esther, a cărei fiică a murit cu 12 ai înainte, își pun casa la dispoziție surorii Charlotte, o călugăriță care are în grija sa mai multe fete de la un orfelinat proaspăt închis.
O să îmi placă?: Al doilea film cu păpușa ucigașă și al patrulea film situat în universul lui The Conjuring, acest horror paranormal vine special pentru toți pasionații de asemenea producții.


The Hitman’s BodyguardThe Hitman's Bodyguard (2017)

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Patrick Hughes
Distribuţie: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Salma Hayek, Élodie Yung, Joaquim de Almeida, Kirsty Mitchell,  Richard E. Grant
Durată: 118 minute
Despre ce e?: Unul dintre cei mai buni agenți de pază și protecție personală din lume, are misiunea surprinzătoare de a-l escorta pe cel mai mare dușman al său, în Anglia, unde acesta trebuie să depună mărturie împotriva unui nemilos dictator european.
O să îmi placă?: Chiar dacă pe la noi e preconizat să apară abia prin septembrie, acesta este unul dintre filmele pe care, personal, le aștept cel mai mult vara asta. Pare a fi o comedie de acțiune ce știe să pună în valoare capacitatea de comedie a ambilor protagoniști, iar de la Ryan Reynolds vrem mai des roluri bune.


Logan LuckyLogan Lucky (2017)

Gen: Comedie, Acțiune
Regie: Steven Soderbergh
Distribuţie: Adam Driver, Channing Tatum, Riley Keough, Daniel Craig, Seth MacFarlane, Katie Holmes, Hilary Swank, Katherine Waterston, Sebastian Stan
Durată: 119 minute
Despre ce e?: Frații Logan, Jimmy, Mellie și Clyde, împreună cu un fost pușcăriaș, expert în explozibili, decid să dea marea lovitură și să jefuiască o cursă de mașini foarte importantă.
O să îmi placă?: Deja filmul se bucură de niște critici favorabile, evidențiindu-l în special pe Daniel Craig, într-un rol ce ne arată versatilitatea acestuia.


25 August

American MadeAmerican Made (2017)

Gen: Biografic, Crime-Drama
Regie: Doug Liman
Distribuţie: Tom Cruise, Sarah Wright, Domhnall Gleeson, Jayma Mays, Jesse Plemons, Lola Kirke, Lara Grice
Durată: 113 minute
Despre ce e?: Filmul spune povestea lui Barry Seal, un pilot normal de avion, care este cooptat de CIA pentru a face diverse zboruri neoficiale. El ajunge să fie implicat printre altele și cu cartelul Medellin, una dintre cele mai puternice organizații de trafic de droguri din lume.
O să îmi placă?: Povestea este bazată pe fapte reale iar Tom Cruise are încă suficientă carismă să ducă în spate un asemenea proiect.

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.