Loading...

Filmele lunii Octombrie 2019

by Adrian Solomon, octombrie 2, 2019

02 Octombrie

Joker

Gen: Thriller psihologic
Regie: Todd Phillips
Distribuţie: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy
Durată: 122 minute
Despre ce e?: Arthur Fleck, un comic ratat, începe o descindere în nebunia rolului său de clown, devenind încet, încet maleficul Joker, prințul crimei din Gotham City.
O să îmi placă?: Foarte lăudat la toate festivalurile la care a fost prezentat, Jokerul lui Todd Phillips a impresionat atât când a venit vorba de regie și regie. Dacă Martin Scorsese și filmele sale vă spun ceva, o să iubiți cu siguranță acest film, puternic inspirat din filmografia maestrului.

 

11 Octombrie

Ready or Not

Gen: Mister, Horror
Regie: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett
Distribuţie: Samara Weaving, Adam Brody, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell
Durată: 95 minute
Despre ce e?: Grace se căsătorește cu bărbatul viselor sale și totul pare că se îndreaptă spre o viață idilică până când, în noaptea nunții, ea se vede nevoită să treacă printr-un ritual inițiatic al noii sale familii și anume să joace un joc alături de aceștia, joc care se va dovedi mult mai periculos decât pare a fi.
O să îmi placă?: Un alt film care a adunat laude peste laude, ne promite un mare talent în devenire în persoana Samarei Weaving, dar și un film care balansează fin momentele de comedie cu momentele de suspans.


Abominable

Gen: Animație, Aventură
Regie: Jill Culton
Distribuţie: Chloe Bennet, Albert Tsai, Tenzing Norgay Trainor, Eddie Izzard, Sarah Paulson, Tsai Chin, Michelle Wong
Durată: 97 minute
Despre ce e?: Adolescenta Yi găsește un Yeti pe acoperișul casei sale din Shanghai. Alături de prietenii ei, aceștia încearcă să îl reunească pe Everest cu familia sa, atât timp cât vor putea să scape de urmăritorii săi, un bogătan obsedat de Yeti și de o zoologă dubioasă.
O să îmi placă?: Animație de la Dreamworks, ar trebui să fie ceva mai mult decât vizionabil, mai ales că au terminat-o cu seria How to Train Your Dragon.


Gemini Man

Gen: Acțiune
Regie: Ang Lee
Distribuţie: Will Smith, Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, Benedict Wong
Durată: 117 minute
Despre ce e?: Un asasin trecut de prima tinerețe, se vede confruntat de clona mult mai tânără a acestuia.
O să îmi placă?: Ang Lee – regizor, Jerry Bruckheimer – producător, Will Smith – actor principal în rol dublu, toate aceste elemente ar trebui în mod normal să fie o garanție a unui produs de calitate, dar primele impresii indică un produs de calitate dubioasă, cu multe critici terfelind produsul. Sincer acuma, primul trailer văzut nu i-a făcut deloc dreptate filmului, efectul de întinerire a lui Will fiind de o calitate foarte slabă.


El Camino: A Breaking Bad Movie

Gen: Crime drama
Regie: Vince Gilligan
Distribuţie: Aaron Paul, Charles Baker, Matt Jones, Jonathan Banks, Larry Hankin
Durată: 122 minute
Despre ce e?: După ce a scăpat de tortura găștii de motocicliști neo-naziști, Jesse Pinkman încearcă să își vindece rănile atât fizice cât și mentale, urmărit de poliție și de foarte mult ghinion.
O să îmi placă?: Simpla prezență a lui Vince Gilligan la cârma acestui film trebuie să însemne un succes garantat a acestei pelicule. Difuzarea sa pe Netflix cred că ajută un pic la păstrarea ideii că Breaking Bad a fost un produs pur al televiziunii, un serial care a ajutat la renașterea showurilor TV. Dacă va apărea și Walter White sau nu, rămâne de văzut cum și în ce calitate având în vedere sfârșitul său din serial. Dacă nu ați văzut serialul, ce mai stați, aveți timp să îl terminați până pe 12 octombrie.

 

18 Octombrie

Maleficent: Mistress of Evil

Gen: Fantezie, Disney
Regie: Joachim Rønning
Distribuţie: Angelina Jolie, Elle Fanning, Chiwetel Ejiofor, Sam Riley, Ed Skrein, Imelda Staunton, Juno Temple, Lesley Manville, Michelle Pfeiffer
Durată: 118 minute
Despre ce e?: Aurora este pe punctul de a se căsători cu prințul Philip, care este influențat din umbră de mama lui, regina Ingrith, care dorește diviziunea oamenilor și a creaturilor fantastice. Maleficent, ca protectoarea a acestora și Aurora, se vor trezi pe partea opusă a unui război ce pare inevitabil.
O să îmi placă?: Am detestat prima parte din tot sufletul dar din toate motivele greșite. Există fani dedicați ai acestui film așa că bănuiesc că mulți sunt entuziasmați de apariția acestuia.


The Laundromat

Gen: Biografie, Comedie, Drama
Regie: Steven Soderbergh
Distribuţie: Meryl Streep, Gary Oldman, Antonio Banderas, Jeffrey Wright, Robert Patrick, David Schwimmer, Sharon Stone
Durată: 95 minute
Despre ce e?: Ellen Martin descoperă fortuit niște afaceri dubioase a căror singură conexiune este o firmă de avocatură condusă de doi draci simpatici de avocați, aceștia spălând tone de bani anual pentru diverse firme și persoane extrem de sus-puse.
O să îmi placă?: Filmul pare o altă povestire a unor evenimente economice așa că dacă aveți răbdarea necesară, sunt sigur că Soderbergh nu o să vă dezamăgească. Filmul apare pe Netflix.

25 Octombrie

The Addams Family

Gen: Animație
Regie: Conrad Vernon, Greg Tiernan
Distribuţie: Oscar Isaac, Charlize Theron, Chloë Grace Moretz, Finn Wolfhard, Nick Kroll, Snoop Dogg, Bette Midler, Allison Janney
Durată: 87 minute
Despre ce e?: Familia Addams face față cu greu mutării în New Jersey. Acolo au de a face cu atenția nedorită din partea unei vedete TV.
O să îmi placă?: Am auzit în cinematograf în timpul trailerelor câteva voci entuziasmate de apariția acestei animații. Cu o grafică vomitoasă și ce pare a fi un scenariu de prost gust, nu cred că o să doresc ca acest film să intre cu bocancii în nostalgia mea pe care o am față de familia Addams cu care am crescut.


Zombieland: Double Tap

Gen: Comedie, Horror
Regie: Ruben Fleischer
Distribuţie: Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslin, Emma Stone, Rosario Dawson, Zoey Deutch, Luke Wilson
Durată: 110 minute
Despre ce e?: Cei patru supraviețuitori din prima parte își continuă periplul printr-o America devastată de zombie, întâlnind zombies evoluați, alți supraviețuitori, fiecare cu propria agendă dar în special multe dificultăți în a funcționa ca o familie improvizată.
O să îmi placă?: Logic că da, dacă ți-a plăcut prima parte.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.