Loading...
Filmele lunii Octombrie 2018

Filmele lunii Octombrie 2018

by Adrian Solomon, octombrie 4, 2018

05 Octombrie

Venom

Gen: Acțiune, Super-eroi
Regie: Ruben Fleischer
Distribuţie: Tom Hardy, Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott
Durată: 112 minute
Despre ce e?: Jurnalistul Eddie Brock devine un anti-erou fără voia lui după ce o investigație îl duce pe urmele unui cercetător ce practica experimente ilegale ce implicau niște simbioți extratereștrii. Eddie fuzionează cu simbiotul și devine Venom.
O să îmi placă?: Filmul a apărut recent și e un mare fâs (cronica o să urmeze în curând) și întrebarea care se cvinte este cum au reușit să irosească o astfel de distribuție?!


Johnny English Strikes Again

Gen: Comedie, Spionaj
Regie: David Kerr
Distribuţie: Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Emma Thompson
Durată: 89 minute
Despre ce e?: Johhny English se vede extras din viața plictisitoare pe care o duce ca profesor sub acoperire, și reîmbracă din nou costumul super-spionului Johhny English, un agent britanic care prin inepție și incompetență, reușește să ducă la capăt orice misiune.
O să îmi placă?: Film cu Mr. Bean, dacă îți place brandul său aparte de umor, cu siguranță o să guști și acest ultim efort din seria Johnny English.

12 Octombrie

Bad Times at the El Royale

Gen: Thriller
Regie: Drew Goddard
Distribuţie: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman, Nick Offerman, Chris Hemsworth
Durată: 140 minute
Despre ce e?: Șapte străini înnoptează timp de o noapte la hotelul El Royale, situat pe linia de frontieră dintre două state. Dar toți au secrete pe care le păzesc cu strășnicie iar Hotelul în sine nu este ceea ce pare a fi.
O să îmi placă?: Dacă vă plac filmele Neo-Noir, acesta este o capodoperă a genului ce nu trebuie ratată sub nici o formă. Cred că va fi și filmul lunii.


Mile 22

Gen: Acțiune
Regie: Peter Berg
Distribuţie: Mark Wahlberg, John Malkovich, Lauren Cohan, Iko Uwais, Ronda Rousey
Durată: 94 minute
Despre ce e?: Un agent CIA trebuie să escorteze un pion foarte important pentru un caz în desfășurare printr-o zonă extrem de periculoasă.
O să îmi placă?: Este a 5-a colaborare între Berg și Mark Wahlberg așa că deja cam știți la ce să vă așteptați de sunteți fani ai celor doi. Dar, astea fiind spuse, nu este cea mai bună colaborare ai celor doi, fiind un film de acțiune generic cu un personaj principal extrem de greu de suportat.


First Man

Gen: Biografic
Regie: Damien Chazelle
Distribuţie: Ryan Gosling, Claire Foy, Jason Clarke, Kyle Chandler, Corey Stoll, Ciarán Hinds, Christopher Abbott, Patrick Fugit, Lukas Haas
Durată: 141 minute
Despre ce e?: Povestea primului zbor spre lună și a oamenilor ce au stat în spatele acestei reușite momnumentale pentru umanitate.
O să îmi placă?: Damien Chazelle este la al treilea film făcut de el cu șanse mari de premii Oscar după Whiplash și La, La Land așa că sunt șanse mari să vă placă. Ziceam că El Royale va fi filmul lunii dar am uitat de First Man.

19 Octombrie

Belleville Cop

Gen: Acțiune, Comedie
Regie: Rachid Bouchareb
Distribuţie: Omar Sy, Luis Guzmán
Durată: ? minute
Despre ce e?: Când un prieten din copilărie este ucis de o bandă de traficanți de droguri, Baaba (Omar Sy) se mută în Miami și face echipă cu un polițist local, pentru a-i prinde pe criminali. (credit cinemagia)
O să îmi placă?: Fiind o lună extrem de lentă în ce privește filmele ce iasă, mă văd nevoit să umplu un pic de spațiu și cu o comedie franțuzească despre care nu știu prea multe dar pentru că îmi place de Omar Sy și de Guzman, trag speranță că o să fie ceva interesant.


A Star Is Born

Gen: Dramă, Dragoste
Regie: Bradley Cooper
Distribuţie: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott
Durată: 135 minute
Despre ce e?: Un artist veteran al scenei de muzică country descoperă o tânără senzație pe care o ajută să devină o vedetă de renume, iar între cei doi se va naște o tensionată poveste de dragoste.
O să îmi placă?: Aparent Lady Gaga impresionează la rolul ei de debut sub atenta oblăduire a lui Bradley Cooper care încet încet își face tranziția spre fotoliul de regizor și reușește să creeze o adevărată bijuterie de film așa că filmul va place în special fanilor cântăreței.


Halloween

Gen: Horror
Regie: David Gordon Green
Distribuţie: Jamie Lee Curtis, Judy Greer, Andi Matichak, Will Patton, Virginia Gardner, Nick Castle
Durată: 109 minute
Despre ce e?: La mai bine de 40 de ani de la prima lor înfruntare, Laurie Strode, unica supraviețuitoare a masacrului perpetuat de maniacul Michael Myers, este pregătită pentru o ultimă înfruntare cu acest monstru.
O să îmi placă?: Am văzut primul Halloween ani buni în urmă și de atunci au apărut foarte multe alte clone și copii ale acestui film, sequels și prequels și reboots și mai știe supărarea unde ne aflăm acuma cu povestea că mie nu mai îmi pasă deloc. Este filmul obligatoriu de groază al lunii.

26 Octombrie

Hunter Killer

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Donovan Marsh
Distribuţie: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Toby Stephens
Durată: 121 minute
Despre ce e?: Președintele Rusiei se află în pericol în urma unei lovituri de stat iar singurii ce îl pot salva sunt membrii unui submarin american, împreună cu un comando de elită.
O să îmi placă?: Dacă v-a plăcut Olympus Has Fallen probabil că vă va place și acest film. Sincer când citisem primele articole despre film, îmi și închipuiam un thriller senzațional cu submarine a la Hunt For the Red October dar din păcate, în urma trailerului, m-am convins că avem de a face cu un film de acțiune generic.

 

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.