Loading...

Filmele lunii Iunie 2019

by Adrian Solomon, iunie 1, 2019

07 Iunie

Pokémon Detective Pikachu

Gen: Comedie, Mister, Aventură
Regie: Rob Letterman
Distribuţie: Ryan Reynolds, Justice Smith, Kathryn Newton, Suki Waterhouse, Omar Chaparro, Chris Geere, Ken Watanabe, Bill Nighy
Durată: 104 minute
Despre ce e?: Un Pikachu inteligent, extrem de vorbăreț, cu ambiții de a deveni detectiv privat, îl ajută pe fiul unui detectiv celebru, să dea de urma tatălui său dispărut.
O să îmi placă?: Filmul a reușit să atragă atenția atât tinerilor, fanilor seriei Pokemon dar și al filmelor de vară, profitând din plin de verva cu care Reynolds s-a abandonat acestui rol.


Ma

Gen: Thriller horror
Regie: Tate Taylor
Distribuţie: Octavia Spencer, Diana Silvers, Juliette Lewis, Luke Evans
Durată: 100 minute
Despre ce e?: O femeie singuratică se împrietenește cu niște adolescenți aflați în căutarea unui loc de relaxare și decide să îi lase să stea în subsolul casei sale. Ce la început pare a fi locul perfect, în curând se transformă într-un adevărat coșmar, pe măsură ce tipa devine din ce în ce mai sinistră.
O să îmi placă?: Sunt surprins să o văd pe Octavia Spencer în filme horror, dar se pare că, în ciuda premisei ciudate și a unui trailer nu prea pe cinste, filmul va șoca suficienți spectatori.


Dark Phoenix

Gen: Super-eroi
Regie: Simon Kinberg
Distribuţie: James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Sophie Turner, Tye Sheridan, Alexandra Shipp, Jessica Chastain
Durată: 114 minute
Despre ce e?: O entitate cosmică o posedă pe Jean Grey în timpul unei misiuni spațiale, acest lucru având repercursiuni grave pentru eroii noștri.
O să îmi placă?: După semi-eșecul avut de Apocalypse, deja îmi e frică să mai aștept aceste filme cât timp se află pe mâna celor de la Fox. Cred că e mai bine să așteptăm trecerea lor unde se cuvinte, în ograda celor de la Marvel pentru reîntregirea neamului.

14 Iunie

The Secret Life of Pets 2

Gen: Animație
Regie: James Gunn, Kenneth Huang
Distribuţie: Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones, Meredith Hagner
Durată: 90 minute
Despre ce e?: Viața terierului Max este dată peste cap când proprietara lui se căsătorește, are un copil și se mută la țară, unde este deranjat de vaci anti-câini, o vulpe șireată ostilă și curcani demenți, singura lui consolare venind din partea câinelui Rooster, care încearcă să îi vindece fobiile.
O să îmi placă?: Prima parte a avut partea ei de șarm plus un trailer șarmant până peste urechi așa că nu mă îndoiesc că se va încerca recapturarea acelui spirit vesel.

21 Iunie

Men in Black: International

Gen: Acțiune, Comedie, S.F.
Regie: F. Gary Gray
Distribuţie: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Rebecca Ferguson, Kumail Nanjiani, Rafe Spall, Les Twins, Emma Thompson, Liam Neeson
Durată: 115 minute
Despre ce e?: Agentul H și agentul M folosesc aparate extrem de sofisticate pentru a combate pericolul extraterestru dar vor descoperi că cel mai mare pericol provine din propriile rânduri.
O să îmi placă?: Mi se par un pic deja depășite filmele astea și seria oricum nu prea mai inspiră multă încredere, fiind același copy-paste de 2 filme încoace.

28 Iunie

Toy Story 4

Gen: Animație
Regie: Josh Cooley
Distribuţie: Tom Hanks, Tim Allen, Annie Potts, Tony Hale, Keegan-Michael Key, Jordan Peele, Joan Cusack, Wallace Shawn, John Ratzenberger, Blake Clark, Don Rickles, Estelle Harris
Durată: 100 minute
Despre ce e?: O jucărie nou intrată în viața stăpânei sale se pierde iar  Woody și gașca pleacă în căutarea acesteia, întâlnind pe drum mulți prieteni vechi și noi.
O să îmi placă?: O serie de filme fabuloasă, Toy Story a mers de la puternic la mai puternic, lucru care nu mă îndoiesc că se va repeta și acuma.


Long Shot

Gen: Comedie
Regie: Jonathan Levine
Distribuţie: Seth Rogen, Charlize Theron, O’Shea Jackson Jr., Andy Serkis, June Diane Raphael, Bob Odenkirk, Alexander Skarsgård
Durată: 125 minute
Despre ce e?: Fred este un jurnalist bun, cunoscut mai ales pentru felul în care reușește să intre în buclucuri. În timpul unui interviu banal, acesta descoperă că femeia care vizează rolul de președinte al Americii este fosta sa dădacă și interes romantic al copilăriei sale.
O să îmi placă?: Stonerul favorit al tuturor revine într-o comedie interesantă. Seth Rogen poate că joacă același și același rol, de loser adorabil, dar o face deosebit de bine și aduce mereu un zâmbet pe fața oamenilor.


Child’s Play

Gen: Horror
Regie: Lars Klevberg
Distribuţie: Aubrey Plaza, Gabriel Bateman, Mark Hamill, Brian Tyree Henry, Tim Matheson
Durată: 120 minute
Despre ce e?: O mamă îi dă fiului ei o păpușă de ziua lui, neavând nici o idee de natura sinistră a acesteia.
O să îmi placă?: Ah, fucking Chucky! Una din icoanele filmelor horror ale anilor 90, păpușa care băga spaima în oameni înainte ca Anabelle să existe. Pentru toți pasionații, cred că acest film este o recomandare musai, în special de le vor ieși la fel de bine ca și IT.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.