Loading...
Filmele lunii Ianuarie 2019

Filmele lunii Ianuarie 2019

by Adrian Solomon, ianuarie 3, 2019

04 Ianuarie

Holmes & Watson

Gen: Comedie
Regie: Etan Cohen
Distribuţie: Will Ferrell, John C. Reilly, Rebecca Hall, Rob Brydon, Steve Coogan, Ralph Fiennes
Durată: 90 minute
Despre ce e?: Sherlock Holmes și Dr. Watson, credinciosul său companion, încearcă să salveze viața reginei atunci când dau peste un complot care o vizează.
O să îmi placă?: De obicei parteneriatul dintre cei doi dădea roade, fiind unul dintre cele mai carismatice tandemuri de comedie. Din păcate, filmul acesta se pare că nu este chiar foarte recomandat, mergând paote de o plictiseală de weekend.


Ralph Breaks the Internet

Gen: Animație
Regie: Rich Moore, Phil Johnston
Distribuţie: John C. Reilly, Sarah Silverman, Gal Gadot, Taraji P. Henson, Jack McBrayer, Jane Lynch, Alan Tudyk, Alfred Molina, Ed O’Neill
Durată: 112 minute
Despre ce e?: La șase ani după prima lor aventură, Ralph și Vanellope descoperă un router wi-fi în sala lor de jocuri, iar prin intermediul acestuia, ei pornesc într-o nouă aventură.
O să îmi placă?: Garantat, dacă ești fan al animațiilor Pixar, sau al animațiilor în general. Prima parte a fost chiar surprinzător de bună, iar din ce aud, și aceasta este la fel de bună.


The Mule

Gen: Crime, Dramă
Regie: Clint Eastwood
Distribuţie: Clint Eastwood, Bradley Cooper, Laurence Fishburne, Michael Peña, Dianne Wiest, Andy García
Durată: 116 minute
Despre ce e?: Un bătrân horticultor, acceptă să transporte diverse mărfuri cu mașina sa, până ce află că este folosit de un cartel mexican pentru a distribui droguri.
O să îmi placă?: Să fie primul film solid al lui 2019? Clint Eastwood rareori dezamăgește ca regizor sau actor, iar cu distribuția și premisa sa, filmul pare destul de interesant. Să ne bucurăm cât timp îl mai avem, pe această adevărată legendă vie a marelui ecran.

11 Ianuarie

The Upside

Gen: Comedie, Dramă
Regie: Neil Burger
Distribuţie: Kevin Hart, Bryan Cranston, Nicole Kidman
Durată: 126 minute
Despre ce e?: Un milionar paralizat, angajează un proaspăt ieșit din pușcărie, drept asistent personal, iar între ei se va înfiripa o prietenie de neatins.
O să îmi placă?: Speram ca filmul Intouchable din 2011 să nu fie refăcut niciodată de către americani, dar iată că se întâmplă. Și cu toate că se întrebuințează de doi dintre cei mai în vogă actori ai anilor 2010′, eșuează în cel mai trist mod posibil. Mai bine mergeți să vedeți originalul, net superior acestei producții.

18 Ianuarie

Instant Family

Gen: Comedie
Regie: Sean Anders
Distribuţie: Mark Wahlberg, Rose Byrne, Isabela Moner, Margo Martindale, Julie Hagerty, Tig Notaro, Octavia Spencer
Durată: 119 minute
Despre ce e?: Un cuplu fără copii decide să înfieze trei orfani, dar sunt luați prin surprindere de problemele acestora.
O să îmi placă?: După 5 luni de la apariție reușește și Familia la plic să își facă apariția pe ecranele noastre. Probabil îl puteți deja găsi pe internet dar dacă vreți un film plăcut, heartwarming, cu actori ce își joacă bine părțile, acesta este o alegere perfectă.


Asterix: Le secret de la potion magique

Gen: Animație
Regie: Louis Clichy, Alexandre Astier
Distribuţie: Christian Clavier, Florence Foresti, Elie Semoun, François Morel, Alexandre Astier, Lionnel Astier
Durată: 75 minute
Despre ce e?: Vraciul Panoramix decide să își împărtășească secretul poțiunii sale magice cu un druid mai tânăr, care să îi continue munca. În același timp, un rival d-al său încearcă să pună mâna pe poțiune pentru a o vinde lui Cezar.
O să îmi placă?: Dacă desenele cu Asterix au constituit o parte importantă a copilăriei dvs, atunci nu ar trebui să ratați acest film, care, chiar dacă nu are animația sa faimoasă, încearcă să facă ce poate mai bine cu sculele 3d aflate la dispoziție.


Glass

Gen: Thriller
Regie: M. Night Shyamalan
Distribuţie: James McAvoy, Bruce Willis, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Samuel L. Jackson
Durată: 128 minute
Despre ce e?: Paznicul David Dunn încearcă să își folosească puterile pentru a-l aduce în fața justiției pe Wendel Crumb, un om care are nu mai puțin de 24 de personalități.
O să îmi placă?: Fără îndoială că Glass este cel mai așteptat film al acestui început de an. Continuarea lui Unbreakable și Split, și filmul care l-ar putea scoate permanent din WC pe M. Night Shyamalan. Să sperăm doar că trailerul nu a dat prea multe detalii din poveste.


The House That Jack Built

Gen: Horror Psihologic
Regie: Lars von Trier
Distribuţie: Matt Dillon, Bruno Ganz, Uma Thurman, Siobhan Fallon Hogan, Sofie Gråbøl, Riley Keough, Jeremy Davies
Durată: 155 minute
Despre ce e?: Jack este un arhitect fără viitor, dar și un sociopat crud și un criminal în serie, care operează în statul Washington. El rememorează 6 dintre crimele sale care i-au definit opera de căpătâi.
O să îmi placă?: Dacă e Lars Von Trier știm că ne așteaptă un film de artă. Cu toate astea, acest thriller/horro psihologic este, aparent, foarte bun.


Papillon

Gen: Thriller
Regie: Michael Noer
Distribuţie: Charlie Hunnam, Roland Møller, Rami Malek, Yorick van Wageningen, Eve Hewson
Durată: 133 minute
Despre ce e?: După ce i se înscenează o crimă, cunoscutul spărgător de seifuri, Papillon, se trezește aruncat în colonia penală de pe Insula Diavolului. Pentru a supraviețui și evada, acesta face echipă cu falsificatorul Louis Dega.
O să îmi placă?: Un alt film apărut prin 2017 care binevoiește să ne încânte cu prezența sa pe marile noastre ecrane, Papillon este remake-ul după mult mai celebrul Steve McQueen/Dustin Hoffman, care la rându-i este o adaptare a cărții omonime.

25 Ianuarie

Mary Queen of Scots

Gen: Animație
Regie: Josie Rourke
Distribuţie: Saoirse Ronan, Margot Robbie, Jack Lowden, Joe Alwyn, David Tennant, Guy Pearce
Durată: 125 minute
Despre ce e?: Mary Stuart, rămasă văduvă la vârsta de 18 ani, decide să revină în patria mamă, Scoția, și să își revendice tronul. Pentru a face asta, ea trebuie mai întâi să îi uzurpe puterea surorii sale, regina Angliei – Elizabeth I.
O să îmi placă?: Hmm, eram sub impresia că acest film apăruse de multă vreme pe cinematografele din state, dar aparent abia acuma are lansarea globală. Filmul deja a primit o recepție mixtă dar cu toate astea, dacă doriți o dramă istorică de calitate, filmul acesta reprezintă o alegere optimă.


Destroyer

Gen: Crime Drama
Regie: Karyn Kusama
Distribuţie: Nicole Kidman, Sebastian Stan, Toby Kebbell, Tatiana Maslany, Bradley Whitford, Jade Pettyjohn, Scoot McNairy
Durată: 123 minute
Despre ce e?: Pe când era tânără, detectiva Erin Bell a fost infiltrată sub acoperire într-o bandă de tâlhari, cu rezultate tragice. Când leaderul bandei reapare după mulți ani, aceasta se vede nevoită să își înfrunte demonii trecutului.
O să îmi placă?: Aparent Nicole Kidman face un rol de zile mari și s-ar putea să intre în calculele Academiei pentru o nominalizare pentru acest film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.