Loading...
Filmele lunii Septembrie 2019

Filmele lunii Septembrie 2019

by Adrian Solomon, septembrie 2, 2019

06 Septembrie

It Chapter 2

Gen: Horror
Regie: Andy Muschietti
Distribuţie: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, James Ransone, Jay Ryan, Andy Bean, Bill Skarsgård
Durată: 170 minute
Despre ce e?: La 27 de ani de la evenimentele primei părți, Loserii se reîntâlnesc să pună capăt definitiv amenințării venite din partea maleficului Pennywise.
O să îmi placă?: Cred că o să fie o vizionare musai, mai ales dacă ați vizionat prima parte și sunteți fani ai genului horror.

13 Septembrie

The Goldfinch

Gen: Drama
Regie: John Crowley
Distribuţie: Ansel Elgort, Oakes Fegley, Aneurin Barnard, Finn Wolfhard, Sarah Paulson, Luke Wilson, Jeffrey Wright, Nicole Kidman
Durată: 149 minute
Despre ce e?: La vârsta de 13 ani, micuțul Theo Decker și-a pierdut mama în urma unui atentat, lucru care îi va schimba complet cursul vieții, singura constantă rămânând tabloul unui sticlete.
O să îmi placă?: Filmul mi-a stârnit curiozitatea mai ales după ce am văzut numele sonore distribuite în film. Pare o dramă ce promite, adaptare a unui roman de succes.


La Gomera

Gen: Thriller
Regie: Corneliu Porumboiu
Distribuţie: Vlad Ivanov, Catrinel Menghia
Durată: 97 minute
Despre ce e?: Un polițist ajunge pe o insulă în Canare pentru a învăța un limbaj special dar și pentru a-l salva pe prietenul său Zsolt din mâna unui afacerist corupt.
O să îmi placă?: Dacă tot avem penurie de filme interesante în septembrie, cred că putem încerca și această producție românească. Trailerul pare interesant și original, o mai avem și superbiciunea de Catrinel, deci există motive pentru care ar trebui încercat filmul lui Porumboiu Jr.


Downtown Abbey

Gen: Dramă
Regie: Michael Engler
Distribuţie: Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Imelda Staunton, Penelope Wilton
Durată: 122 minute
Despre ce e?: Vizita regelui George V și a reginei Maria provoacă comoție atât pentru familia Crawley cât și pentru servitorii acesteia.
O să îmi placă?: Downtown Abbey este unul dintre cele mai populare seriale britanice, dar unul pe care personal încă nu l-am urmărit. Acest TV special se bucură de o lansare și pe marile ecrane, așa că fanii lui ar cam trebui să însemneze data în calendar.

20 Septembrie

Ad Astra

Gen: S.F.
Regie: James Gray
Distribuţie: Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland
Durată: 124 minute
Despre ce e?: Astronautul Roy McBride călătorește spre marginile îndepărtate ale sistemului solar, pentru a-și găsi tatăl și pentru a descifra un mister care pune în pericol întreaga viață de pe Pământ.
O să îmi placă?: Deja este unul dintre cele mai lăudate filme ale lunii, prestație lui Brad Pitt în special fiind considerată una dintre cele mai bune ale carierei sale. Am putea spune că este surpriza plăcută a toamnei și cine știe, un candidat puternic pentru sezonul de premii.


Rambo: Last Blood

Gen: Acțiune
Regie: Adrian Grunberg
Distribuţie: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim, Joaquín Cosío, Oscar Jaenada
Durată: 100 minute
Despre ce e?: John Rambo se trezește luat în vizorul unui cartel mexican după ce acesta încearcă să salveze fata unui amic din ghearele lor.
O să îmi placă?: Rambo rated R poate fi exact produsul de care ai nevoie atunci când ai acumulat prea mult stres și vrei să te relazexi ca tot omul normal cu o baie de sânge.

27 Septembrie

Hustlers

Gen: Crime comedy
Regie: Lorene Scafaria
Distribuţie: Constance Wu, Jennifer Lopez, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B
Durată: 110 minute
Despre ce e?: Un grup de stripteuze încearcă să profite de criza financiară din anii 2000 și încep să fure și să șantajeze bogătașii de pe Wall Street.
O să îmi placă?: Dacă vrei să vezi un grup de stripteuze cum fură de la bogați și își dau lor, da.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.