Loading...
Hard Boiled (aka. Lat sau san taam) (1992)

Hard Boiled (aka. Lat sau san taam) (1992)

by Adrian Solomon, august 2, 2017

Recomandare – musai!

Gen: Acțiune, Crime
Regie: John Woo
Distribuție:
Chow Yun-fat, Tony Leung Chiu-wai, Teresa Mo, Philip Chan, Philip Kwok, Anthony Wong
Durată: 2 h. 08 min.
Rating IMDB: 7.8

Despre: Un polițist își pierde partenerul în timpul unui schimb de focuri extrem de sângeros cu niște traficanți de arme. Pentru a-i prinde, acesta se vede nevoit să facă echipă cu un polițist sub acoperire, ce pozează drept un asasin pentru gangsteri, iar împreună să infiltreze rețeaua de traficanți. Ei vor folosi cele mai extreme mijloace pentru a-și duce planul la înfăptuire.

Rant: Țin minte când eram mic și mergeam să închiriez casete video de prin oraș (aveam câteva locații unde se închiriau casete video pentru cine își mai aduce aminte) era o doamnă care își marca în catalogul de casete și genul filmului. Unele erau acțiune, altele erau super-acțiune. Niciodată nu am înțeles care era diferența dintre cele două, mă gândeam logic că cele cu super-acțiune sunt mult mai interesante decât cele de, doar, acțiune. Dar, revizionând recent acest film, mi-a dat seama că, acestuia, oricând i se poate lipi eticheta de film de super-acțiune, pentru că John Woo, în perioada în care nu fusese încă corupt de Holywood, făcea unele dintre cele mai plin de adrenalină filme posibile, iar Chow Yun-fat putea oricând rivaliza cu cel mai bad ass actor de pe fața pământului.

Ce avem aici este nebunie pur și simplu, filmul oferind unele dintre cele mai bune scene de împușcături din toate timpurile, chiar dacă a fost făcut în 92 și au trecut 25 de ani de atunci. Dacă vreți să vizionați un film cu atâta testosteron încât vă va crește păr pe piept, Hard Boiled este un film musai de vizionat.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.