Loading...
Holmes & Watson (2018)

Holmes & Watson (2018)

by Adrian Solomon, ianuarie 20, 2019

Recomandare – de evitat!

Gen: Comedie (?)
Regie: Etan Cohen
Distribuție:
Will Ferrell, John C. Reilly, Rebecca Hall, Rob Brydon, Steve Coogan, Ralph Fiennes
Durată: 1 h. 30 min.
Rating IMDB: 3.9

Despre: Holmes și Watson primesc cazul vieții lor când au de protejat pe regina Angliei de către maleficul Moriarty.

Rant: Trist. Trist pentru că e primul film vizionat la cinema anu asta (am dat și bani pe el :((). Trist pentru că întreaga distribuție este complet irosită pe această mizerie. Fiennes nu avea ce să caute în această lăbăreală tristă, cum nu aveau ce să caute nici unul dintre ei (mă întreb cât de gros o fost cecul încasat). Trist pentru că Ferrell și Reilly pot și au dat dovadă în acest sens, de multe alte ori. De ajuns să vedem Ollie and Laurel un pic mai încolo în an să ne convingem de abilitatea sa absolută ca actor, cât despre Ferrell, urmăriți orice apariție a sa din SNL că valorează zeci de ori mai mult decât acest rol.

Practic, dacă tot am menționat de SNL, întreg filmul se simte ca o serie de sketchuri aruncate laolaltă, în speranța că măcar una prinde la public. Cred că premisa s-a vrut să fie, cum ar fi dacă Sherlock s-ar comporta ca o pițipoancă modernă, cu IQ sub nivelul mării că te și miri de unde scoate deducțiile sau cum a rezolvat ăsta vreun caz, aflat în parteneriat dubios cu un om copil care dorește mai mult de la stația sa de veșnic aghiotant, dar și mai mult de la relația sa cu Holmes.

Vă implor, cei care au pretenții de la ei ca cinefili, să ignorați această producție mizerabilă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.