Loading...
Hot Shots! (1991)

Hot Shots! (1991)

by Adrian Solomon, iunie 6, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Comedie
Regie: Jim Abrahams
Distribuție: Charlie Sheen, Cary Elwes, Valeria Golino, Jon Cryer, Kevin Dunn, Bill Irwin, Lloyd Bridges
Durată: 1 h. 24 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Filmul este o parodie a celebrului Top Gun. Fostul pilot Topper Harley (Charlie Sheen) este bântuit de un accident suferit de tatăl său pe vremea când acesta era pilot, accident în care a pierdut. Comandantul James Block (Kevin Dunn) îl caută pe Topper pentru a-l ruga să se întoarcă în activitate și îi încredințează comanda unei misiuni secrete. Topper se întoarce în ciuda recomandărilor negative ale psihiatrei sale, care îl consideră inapt de luptă. Cu toate astea, Topper se va trezi că este un simplu pion într-un plan malefic al unor comercianți de arme.

Rant: Hot Shots! este un film musai pentru iubitorii genului de filme de parodie, la care să râzi în hohote la toate aberațiile care se întâmplă pe ecran. Charlie Sheen face un rol de vis și probabil Topper Harley este unul dintre cele mai bune ale sale. Cary Elwes este și el la înălțime dar Lloyd Bridges reușește să îi depășească pe amândoi în rolul sonatului amiral Benson.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.