Loading...
Hotel Transylvania 2 (2015)

Hotel Transylvania 2 (2015)

by Adrian Solomon, februarie 6, 2016

Recomandare – decent!

Gen: Animație, Fantezie, Comedie
Regie: Genndy Tartakovsky
Distribuție:
Adam Sandler, Andy Samberg. Selena Gomez, Kevin James, David Spade, Steve Buscemi, Keegan-Michael Key, Asher Blinkoff, Molly Shannon, Fran Drescher, Mel Brooks
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 6.7

Despre: Acum că Dracula (Adam Sandler) a deschis ușile Hotelului Transylvania și oamenilor, lucrurile încep să se schimbe în bine, cu toate astea Drac este îngrijorat. Îngrijorarea sa constă în faptul că nepotul său Dennis nu dă semne de vampirism. Așa că în timp de Mavis și Johnny sunt plecați în vacanță, Drac împreună cu prietenii săi îl duc pe Dennis într-o tabără specială, menită să scoată la iveală vampirul din el. Doar că lucrurile se precipitează atunci când tatăl lui Drac, un vampir de viță veche, decide să le facă o vizită neașteptată.

De ce să mă uit? Copii, ce vreţi să vedeţi azi? Hotel Transylvania 2? Daaaaaaaaaaaaaa. Răspuns unanim. M-am uitat şi eu şi trebuie să recunosc că nu a fost rău. Îmi aduce aminte de Cartoon Network pentru că e mâna lui Gendy Tartakovsky cunoscut nouă din generaţia 90 pentru Laboratorul lui Dexter, Fetiţele Powerpuff, Samurai Jack, Two Stupid Dogs şi încă alte multe desene ce ne-au încântat copilăria. Hotel Transylvania este continuarea filmului de acu câţiva ani. Fata lui Dracula se căsătoreşte are un copil şi decide să se mute pe motiv că „Hotelul” plin de monştrii nu ar fi prea sigur pentru băieţelul ei, lucru care nu prea este pe placul lui Dracula.

Actorii din prima parte revin mai toţi dar apar și nume noi. Astfel pe lângă Sandler, Samberg, Buscemi apar nume precum Mel Brooks sau Keegan Kay (parca tipu ăsta apare peste tot în ultima vreme, nu cred că a ratat vreo prezenţa în vreun serial de comedie pe care să îl urmăresc). Sandler face o impresia infinit mai bună decât a reuşit să facă în ultimele sale filme care să fim sinceri, sunt de tot rahatul. De aia şi mă gândeam că mister Sandler ar trebui să se reprofileze numai pe animaţie, la fel cum a făcut şi Mike Myers cu Shrek după penibilul şi catastroficul „The Love Guru”.

Aşa că nu ezitaţi, de aveţi copii măcar nu o să va plictisiţi vizionând alături de ei acest film.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.