Loading...

Idol (aka. Woosang) (2019)

by Adrian Solomon, august 8, 2023

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Thriller
Regie: Lee Su-jin
Distribuție: Han Suk-kyu, Sol Kyung-gu, Chun Woo-hee
Durată: 2 h. 24 min.
Rating IMDB: 5.6

Despre: Fiul unui politician ucide cu mașina un om, iar tatăl său se vede pus în situația de a mușamaliza accidentul. Tatăl victimei, convins că e ceva putred la mijloc, pornește într-o misiune de a scoate adevărul la iveală, acest lucrul punându-l într-un curs de coliziune iminentă cu politicianul ambițios.

Rant: Idol, un thriller sud-coreean, este mult prea ambițios cu povestea pe care vrea să o spună, intersectând nu mai puțin de trei fire narative. Este o goană nebună de a ajunge la linia de sosire, acest lucru deseori dăunând credibilității personajelor. Politicianul onest de la început, ajunge să tortureze o victimă și să ucidă cu sânge rece alta și absolut nimic nu prevestește această bruscă schimbare de personalitate, practic, neexistând nici un personaj pozitiv cu care să empatizezi. Filmul nu precupețește nici un efort din a te șoca cu câteva imagini extrem de grafice. Filmul începe să devină mult mai interesant în a treia parte a sa, când poate e prea târziu și totul pare a fi desprins din altă poveste, una de răzbunare a unei tipe căreia i s-a comis un rău impardonabil. Cu toate astea, nu se poate nega că Idol nu este un thriller solid, care, din păcate pentru el, țintește un pic prea sus.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.