Loading...

The Villagers (aka. Dongnesaramdeul) (2018)

by Adrian Solomon, iulie 12, 2022

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Thriller
Regie: Im Jin-sun
Distribuție: Ma Dong-seok, Kim Sae-ron, Lee Sang-yeob
Durată: 1 h. 39 min.
Rating IMDB: 6.0

Despre: Gi-cheol, un fost campion de box, se mută la o școală rurală pentru a preda educație fizică. El se împrietenește cu Yoo-jin, o elevă care își caută cu disperare prietena, dispărută de câteva zile, dar de care toată lumea zice că a fugit de acasă. Simțind ceva necurat la mijloc și văzând că autoritățile nu se sinchisesc deloc cu acest caz, Gi-cheol se decide să o ajute pe Yoo-jin în investigația ei.

Rant: Ma Dong-seok a devenit deja unul dintre actorii mei preferați din Coreea de Sud, în ciuda faptului că parcă joacă mereu și mereu același rol, de „urs” cu inimă de aur. La fel și în The Villagers, un thriller cu elemente de acțiune, el interpretează același rol de om intimidant datorită staturii sale, dar care este de fapt un dulce sufletist, de a cărui pumni ar cam trebui să te ferești. E interesant însă să îl vezi într-un rol mai întunecat oarecum, luându-se la trântă cu forțe care par insurmontabile, cu oameni corupți care au în palma lor toate forțele de decizie ale orașului.

Nu e însă printre cele mai bune filme de acest gen, dar oferă suficient suspans, întorsături de situație și acțiune, cât să te țină conectat pe toată durata sa.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.