Loading...

Noelle (2019)

by Adrian Solomon, decembrie 21, 2021

Recomandare – decent!

Gen: Comedie, Fantezie
Regie: Marc Lawrence
Distribuție: Anna Kendrick, Bill Hader, Kingsley Ben-Adir, Billy Eichner, Julie Hagerty, Shirley MacLaine
Durată: 1 h. 40 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Moș Crăciun are doi copii, pe Nick, cel care urmează să îi ia locul atunci când moșul se va retrage, și pe Noelle, responsabilă cu voia bună și cea care are grijă de Nick. După moartea Moșului, iată că vine marele moment când Nick îi va prelua îndatoririle doar că nu se descurcă de nici o culoare, rezultând doar mult stress pentru toți cei implicați. Când Noelle îi sugerează acestuia să ia un weekend liber pentru relaxare, iar Nick dispare de pe radarul tuturor, punând astfel în primejdie Crăciunul, Noelle se vede nevoită să plece în lume pentru a-l găsi pe acesta și a-l face să își asume poziția cuvenită.

Rant: Noelle este un film pentru familie, care poate fi urmărit în tihnă alături de cei mici. Distribuția este bună, Anna Kendrick emană perfect acea naivitate copleșitoare a unui șoricel de câmp ajuns la oraș, iar Bill Hader dă la țanc pe post de om căruia i s-au pus în cârcă îndatoriri pe care nu le-a dorit niciodată. Fiind un film de familie la care te uiți cu creierul la relanti, poate nu te oftici prea tare când vezi inserat „mesajul” că tot orașul lui Moș Crăciun este condus de un consiliu de elfi scorțoși, băieții poster ai unei patriarhii obosite și prăfuite, iar Noelle este cea care sparge granițele genului, dovedindu-se mult mai capabilă să facă slujba moșului, că totuși te amuză Anna Kendrick și logoreea ei interminabilă.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.