Loading...
Paper Towns (2015)

Paper Towns (2015)

by Adrian Solomon, mai 8, 2016

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Drama, Dragoste
Regie: Jake Schreier
Distribuție:
Nat Wolff, Cara Delevingne
Durată: 1 h. 49 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: Quentin a trăit toată viața alături de Margo, prietena sa din copilărie de care s-a îndrăgostit dar de care încet încet s-a îndepărtat. El se trezește într-o noapte cu Margo în cameră, care îi cere să o acompanieze în seara respectivă. A doua zi dimineața, Margo nu vine la școală, iar Quentin află că aceasta a dispărut. Însă acesta descoperă că Margo a lăsat mici indicii care sugerează unde ar putea fi. Astfel Quentin începe să urmărească aceste indicii, care îl vor duce în cele mai neașteptate locuri.

De ce să mă uit? Este un film cu un target clar și anume audiența tânără. Se bazează pe una dintre cărțile lui John Greene, unul dintre cei mai în vogă autori cu cărți transformate în filme. Poate nu este la fel de bun precum „The Fault in our Stars” dar Cara face un rol care te va face când să o adori, când să o urăști.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.