Loading...
Predator 2 (1990)

Predator 2 (1990)

by Adrian Solomon, septembrie 13, 2018

Recomandare – decent!

Gen: Acțiune, Horror, S.F.
Regie: Stephen Hopkins
Distribuție: Danny Glover, Ruben Blades, Gary Busey, María Conchita Alonso, Bill Paxton, Kevin Peter Hall
Durată: 1 h. 48 min.
Rating IMDB: 6.3

Despre: În 1997, Los Angeles-ul este lovit de un puternic val de căldură și de crime, lucru ce pune presiune asupra locotenentului de poliție Mike Harrigan (Danny Glover) și a colegilor săi. Investigând un război între diferite găști criminale, Mike dă peste o serie de crime brutale. Agentul special FBI Peter Keyes (Gary Busey) apare pentru a-i complica și mai mult viața lui Mike, care se dă de ceasul morții pentru a prinde un criminal aparent invizibil.

Rant: Lipsa lui McTiernan și a lui Arnold, scad destul de mult valoarea acestui film, indiferent cât s-a străduit Danny Glover (unanim apreciat pentru acest rol) să facă din rahat bici. Scenariul este tipic unui film polițist al anilor 90 cu bune și cu multe rele.Și tematic filmul a suferit schimbări importante, trecând de la un film de commando cum erau numite pe vremea mea filmele de acțiune militară, la un film în stilul Lethal Weapon, ocazional dramatic dar și presărat cu momente de comedie, amestecate cu groaza emisă de creatura extraterestră și de carnagiul pe care îl lasă în urma ei.

Filmul este destul de slab pentru standardele zilelor noastre și este destinat mai mult fanilor seriei decât unei audiențe casual.

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.