Loading...
Rambo: Last Blood (2019)

Rambo: Last Blood (2019)

by Adrian Solomon, decembrie 25, 2019

Recomandare – merge cu popcorn!

Gen: Dramă
Regie: Adrian Grunberg
Distribuție: Sylvester Stallone, Paz Vega, Sergio Peris-Mencheta, Adriana Barraza, Yvette Monreal, Genie Kim, Joaquín Cosío, Oscar Jaenada
Durată: 1 h. 29 min.
Rating IMDB: 6.1

Despre: O copilă, pe care John Rambo o iubește ca pe propria fiică, este răpită de niște nenorociți din Mexic, lucru ca îl scoate din hibernare pe Rambo și îl pune în curs de coliziune cu acei degenerați.

Rant: WTF? Chiar nu îl puteau lăsa în pace pe sărmanul Rambo să își vadă de bătrânețile lui? L-a mâncat tare pe Stallone revenirea la personajele care le-au consacrat, în special Rocky și Rambo. Dacă la Rocky tranziția s-a făcut cu bun gust și respect, filmele cu Rambo s-au transformat în filme gore-porn, cu violență gratuită și hectolitri de sânge.

Nu am nimic ce să zic despre plot, aceiași poveste generică din alte o mie de filme de acțiune, niște fraieri îi greșesc cu ceva personajului principal care îi măcelărește apoi pe toți. Personajele sunt unidimensionale, parcă tăiate din carton după șabloane prestabilite. Violența la care ești expus, cu toate că este extremă, nu impresionează cât desensibilizează. Poate aș fi dat un de evitat dacă nu am un respect mare față de Stallone și de primul film Rambo.

În altă ordine de idei, un review alternativ la care m-am gândit pentru acest film era să îl compar cu Home Alone, spunând că iată în sfârșit avem o continuare a acelei serii de filme. Kevin a îmbătrânit, seamănă cu Stallone și acuma chiar are buletin pe care scrie John Rambo, iar bandiții s-au înmulțit, însă el din nou trebuie să își apere casa de acești infractori, doar că soluțiile la care apelează de data asta sunt un pic mai radicale. Poate Last Blood este noul film de Crăciun? Spor la eviscerat, scuze, vizionat!

No Comments


Leave a Reply

Your email address will not be published Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.